Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most akkor utál a tanár?

Most akkor utál a tanár?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet, hogy a kérdésemet sokan hülyeségnek fogjátok tartani, de azért megkérdezem. Nagyon idegesít! :'(

Tehát: 15 éves lány vagyok, nemrég ballagtam általánosból.

Volt egy tanárom, akivel a szüleim jóban voltak, abból kifolyólag, hogy nekik is van egy ugyan olyan korú babájuk, mint az én testvérem. Összebarátkoztak, úgy hogy nem is tudták, hogy ő a tanárom! A végén persze kiderült.

Na, miután kiderült, tök jóba lettem a tanárral. Mikor találkoztam vele a suliba, köszönt, meg mosolygott, mindenre engem kért meg. Voltak is nálunk, meg mi is náluk. (pl.Május 1.)

Egyszóval jóban voltam vele. Na már most, mióta elballagtam, azóta se változott semmi, néha jönnek néha mi megyünk. (de mostmár ritkábban) Most a másik tesómat tanítja. Meg is engedte, hogy tegezzem. Amúgy a tanár 30 éves férfi.

A problémám az volna, hogy ma voltam a régi sulimban, mert szünet volt és ellátogattam. Találkoztam is a tanárral, jót beszélgettünk. Elvoltunk, szünetekben beszéltünk.

Kedves volt meg minden. Aztán megkérdeztem tőle, hogy holnap bemehetünk-e egyik óráját megnézni.(mások is vissza mentek, és bementek más órákra)

Erre azt mondta, hogy nem, csak azok akik oda járnak.

Annyira komolyan mondta! :(

De, a másik, hogy ő mindenen nevet, vicces figura, de ez annyira komolyan hangzott.

Nem tudom, mi változott nála 2 szünet alatt.(iskolai: 10 perc)

Félek, hogy valamiért haragszik rám! :(

Ne haragudjatok, lehet hogy hülye volt a kérdés, bocsi!

Csak annyira zavar!

Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mi baja lehet, és hogy holnap menjek-e újra, megnézni a sulit, vagy ne?!

Köszönöm!

2011. febr. 21. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia Én szerintem nincs baja veled ,de lehet ,hogy dolgozatot akart íratni és az milyen már ,hogy miattad nem írathat?Így lehet ,hogy megmondta ,hogy nem.Talán úgy kellett volna megkérdezd ,hogy lehetséges e ,hogy 1x bemenjek órára ,hogy kicsit nosztalgiázzak?

Az is lehet ,hogy pont olyan osztályal lesz akikre nem büszke.Esetleg az is ,hogy éppen előtted felidegesítették és morci volt.

2011. febr. 21. 14:38
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod!

Lehet, hogy felidegesítették, mert tesómék osztályával volt előtte órája, és ők nem egy lángelmék abból a tantárgyból!

De akkor is, annyira zavar, hogy nem tudom, mi a baja!:S

Holnap próbálok majd kedves lenni, hátha...

Köszönöm válaszod!

2011. febr. 21. 14:49
 3/5 A kérdező kommentje:

Szívesen várom mások válaszát is!

Köszönöm!

Köszönöm szépen kedves 1. !

2011. febr. 21. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Én tanár vagyok, és a mi sulinkban az igazgató tiltotta meg, hogy elballagott diákjaink beüljenek az órákra. Az indokot nem tudjuk, így döntött. Szóval nem hiszem, hogy a tanárnak bármi problémája lenne veled, egyszerűen csak lehet, hogy a főnöke ezt az utasítást adta (esetleg épp azért, mert előtte beültek már régebbi diákok, és zavarták az órát vagy valami)

2011. febr. 21. 16:27
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod!

Csak azt nem értem, hogy a többi tanár miért engedte meg ma is másoknak, ő meg miért nem engedi nekem?

2011. febr. 21. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!