Milyenek a svédek?
14:38-as,14:49-esnek:
:D:DxDxD
ez nagyon jo...ha unatkoznak,egész nap csak hümmögnek...xdxD
am. a svéd nők azok szépek,és ott télleg nem tudják:mi az a rasszizmus.És én is szeretem őket,(főleg hogy hümmögnek).:DxD
Szerintem aranyos emberek lehetnek:) egyszer kiakarok menni oda a barátnőmmel,aztán lehet,hogy kint is ragadunk:D
Én imádom Basshuntert,az egész svéd mánia onnan jött,hogy olvasgattam fészen kommenteket..stb. Elkezdtem dalszövegeket tanulni,3hete lassan,hogy nagyonnagyon bírom a svédeket^^,mint annak idején a spanyolokat.:)
az igen nálunk például újrát jelent,míg nálunk hát tudjuk xd :D
Hej mitt hjärta,mitt fina hjärta..(8)xD
Sok közös szavunk van a svédekkel. Amint itt már írta valaki az igen tényleg "újra"-t jelent viszont ők "ijen"-nek ejtik.
A legviccesebb hasonló szavunk szerintem a "skägg", ami azt jelenti hogy szakáll és a tájegységben ahol élek nagyjából úgy ejtik mint a magyarban a segg szót. Emlékszem, amikor tanultam a nyelvet és a tanárom mutogatott a saját arcára miközben azt hajtogatta, hogy "Segg! Segg!" :D
Én írtam a 12-es hozzászólást. No, azóta történt egy s más dolog, svéd férjem lett, akivel Norvégiában élünk. :)
A norvégok és svédek nagyon hasonlóak (eltérés csak a nyelvben van egy picit ill. a kultúrában), nagyon szeretem őket. Őrültek sokszor :D, teljesen más a felfogásuk mint nekünk magyaroknak, nagyon higgadtak, és elég egészségesen élnek. Sokat sportolnak, síelés a fő sportjuk, már kb 2 éves kortól kezdik a gyerkőcök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!