Mi készteti a vénasszonyokat a buszon arra, hogy a "kettes" ülésen a külső ülésre üljenek és kívülre tegyék a szatyraikat?
Figyelt kérdés
2009. febr. 13. 22:46
21/23 anonim válasza:
Engem az idegesít naguon, hogy a sok vén szatyor direkt leül a szék külsô oldalára, (nincs nâluk se táska, se satyor) mert nem akarja, hogy egy másik idegen ember mellé üljön. Ilyenkor csak annyit kell tenni, hogy csakazértis beülsz mellé ;)
22/23 anonim válasza:
sztem azért mert onnan könyebb felálni mert ha belül ül és v ki mellé ül és az nem akar még leszálni szegény öreg asszony nem tom hogy mászik ki onnan xD
23/23 anonim válasza:
10:39 :) (régebbi válaszoló)
bocsika, de én nem magyar vagyok :), de mocskos cigny sem
és én unom hogy az öregek(nagyrészükben) csak a hüyle ülőhelyeket akarják, és én hiába viszek 10 kilós táskát kb(hazudok mert 6kg),és hiába megyek 19 megállót összesen, máris beszólnak hogy álljak fel, mert ez meg ez a gondjuk. Hát kéremszépen. Nekem nem lehet semmi gondom? Csak azért álljak fel mert nekik joguk van beszólni? Amikor kb majd elájultam annyira kivoltam, csak bámultak az öregek hogy mi a f*sz bajom van. De nem, nem hogy segítettek volna, még arrébb is löktek. És amúgy még bulizni se járok el, és én igenis szoktam segíteni, de ha annyira kis s*ggfejek hogy kedvesen ne kérjék, akkor pedig menjenek az anyucikájukba vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!