Mi készteti a vénasszonyokat a buszon arra, hogy a "kettes" ülésen a külső ülésre üljenek és kívülre tegyék a szatyraikat?
A nagy többségnek csak gratulálni tudok a parasztságához.
Azért tart itt a társadalmunk (legalábbis a magyar), mert ilyen férgekkel van tele, mint ti.
Ez a tipikus "azért csinálom, mert a másik is..." felfogás. Gratula hozzá. :(
Nehogy véletlenül is te legyél az, aki tisztességesen cselekszik! Ááá, még fájna a végén!
Véletlenül se legyél türelmesebb a másikkal!
Hiszen te egy leterhelt, nyomorgó, agyongyötört iskolás vagy, "óriási" 15 kilós táskával! Te szegény, de sajnállak!!!
Lehet, hogy az öreg annakidején túlélte a világháborút, megölték két testvérét, nap, mint nap kilométereket gyalogolt a földig, ahol reggeltől estig kaszált, kapált, stb. évtiozedeken keresztül. Mindezt csak azért, hogy legyen másnap mit ennie, meg tudjon egy kétszobás vályogházban lakni 6 másik társával együtt. (Nem ám számítógép, központi fűtés meg pizzarendelés!)
Te meg reggel felkelsz, és más dolgod sincs, mint hogy tanulj. Majd miután "jól kitanultad magad", elmész bulizni (mert ráérsz), számítógépezel, haverozol, stb. Mindezt persze anyuci és apuci pénzén. Meg a társadalom költségén. Mert a megélhetésedért még egy szalmaszálat sem kellett odébbtenni! Abból élsz, amit mások megtermelnek, megtermeltek.
Miért is tisztelnél egy öreget, aki olyan munkát végzett évtizedeken keresztül, már ifjú gyermekkora óta, amiben te az első három nap belerokkannál?!
Ugyanmár, hiszen MAGYAR vagy! Nehogy tiszteld az idősebbet! Legyél csak te is olyan tapló paraszt, mint a többség! Taposd csak el az embertársadat, úgy az igazi! Legalább így nem lógsz ki a sorból a többi birka közül.
Nem mintha az öregek között tényleg nem lenne ugyanilyen paraszt. És ők gondolom ugyanígy gondolkodnak a fiatalokról, és ugyanilyen tapasztalataik vannak róluk, mint most nektek róluk.
Hiszen MAGYROK vagytok mindannyian! Öregek és fiatalok egyaránt.
Miért is próbálnátok normális emberi mércével tenni egymásért?!
Sokkal jobb az az igazi balkáni, "tapossukegymástabuszravárva" fíling! Nem?
Férgek! Még jó, hogy pár száz év múlva kipusztul ez a tetű nép, és végre értelmesebb emberekkel lesz tele ez a gyönyörű föld. Nálatok még a románok is kultúráltabbak lassan... :S
Komolyan mondom, végigolvasva a válaszokat, egyértelműen kiviláglik, hogy a magyarok 70%-a:
- véletlenül sem akar sorbanállni a buszra várva ("A másik is tolakszik, így én is azt teszem.")
- véletlenül sem engedi előre az idősebbet/több csomaggal érkezőt
- véletlenül sem jut eszébe, hogy mások is vannak az ő kis világán kívül
- véletlenül sem jut eszébe, hogy őrajta is múlik az, hogy a társadalom milyen.
Hiszen ő biztos nem tehet róla. Mivel úgyis mindig a MÁSIK a hibás, ugye? Te soha! Ááá, neem!
Szánalmas egy nép vagytok. Sajnálom, hogy egy vagyok közületek, és sajnálom a maradék 30%-ot is, hogy nap, mint nap nekik is köztetek kell, hogy éljenek. :(
Én is teljesen ki vagyok akadva, a 10:39-essel értek egyet maximálisan!!!
Jesszus, ezekre az "egyénekre" van bízva a sorsa a most középkorú generációnak....
Na de, hogy ŐK mit fognak kapni a gyerekeiktől, unokáiktól, azt sem teszik majd zsebre....
Elkelne már lassan egy alapos genetikai féregtelenítés ebben a társadalomban!
Kedves 11:08-as!
Láthatólag egy K&rva szót sem értettél abból, amit leírtam. Persze nem is vártam el, hogy megértsd. :))
Mellesleg magyar vagyok. ... Sajnos. :(
Amúgy ki beszélt cigányokról, mondd?! Egy szóval sem említettem őket. Fóbiád van talán? Kezeltesd! :))
Köszi a lepontozást - akit érint persze. Látom, nagyon velőbe vágott. Az arány is nagyjából megfelel az írtaknak. ;)
10:39
Most te kiről beszélsz egyáltalán...?
Szerintem nem sikerült felfognod teljesen, hogy ez a kérdés nem a cigányokról meg a románokról, hanem az idősekre irányul.
A cigány nem román. Persze agy nélkül annak tűnhet számodra, de értelmes ember felfogja, hogy a kettő nem ugyanaz. Sőt, igen sok román utálja a cigányokat. (Ott sem szeretik őket.)
Ezen megnyilvánulásod sokat elárul rólad.
Tudod, sokat gondolkodom rajta, hogy elmenjek-e innen. Mert bizony megérné hagyni, hogy az az idióta, semmirekellő, hőbőrgő 70% idővel a saját mocskába fulladjon bele, és rövid időn belül teljesen lesüllyedjen a balkáni szintre.
És végülis valószínű, hogy a maradék 30% velem együtt fog eljönni az országból, tehát az értelmesebb, normálisabb rétegnek nem ártanék vele túl sokat. Tehát kárt sem okoznék. (Ugyanis aki elhagyja Magyarországot, azok többsége nem a cigányok miatt megy el, hanem a többi magyar miatt!)
Csak tudod, zavarna, ha ez a gyönyörű ország ilyen hitvány senkik kezébe kerülne, mint amilyen te is vagy kedves 10:54 és 10:57. Zavarna, hogy még jobban tönkretennétek az életviteletekkel, a semmittevésetekkel, a zavargásaitokkal, a szemetelésetekkel, meg a többivel.
És bizony én úgy vagyok vele, hogy ezt nem akarom hagyni. Kár lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!