Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Anyukám...

Most mit tegyek? Anyukám nagyon beteg.

Figyelt kérdés
Sziasztok,13 éves vagyok és nagyon rossz anyagi körülmények között élünk az édesanyámmal.Ő takarít házaknál ezért napi 2000 forintot kap.Ebből albérletet,rezsit kell fizetni ennivalót kell vennünk.Most nagyon lebetegedett,nem bír felkelni az ágyból,40 fok a láza,gyógyszerre nem telik,nem tud menni dolgozni ezért nincs pénzünk,már ennivalóra sem.Az orvos azt mondta neki,hogy minimum 5000 Ft lesz a gyógyszer,de ő ezt nem tudja kiváltani,még 1 hétig biztos nem tud menni dolgozni én hogyan keressek pénzt?Kölcsönkérni senkitől nem tudunk csak mi vagyunk egymásnak.Édesapám 3 éve meghalt rákban.Már attól félek,hogy megfog halni, se gyógyszerre se ételre nem telik. Most mihez kezdjek? Hogy segítsek neki? Kérlek segítsetek. Egy 13 éves lány.
2011. febr. 20. 13:32
1 2
 11/14 anonim válasza:

Hát először is... Nagyon szívszorító, amiket írtál. 13 évesen ilyen szörnyű dolgokat átélni, igencsak kikészítő lehet.

A kérdésedre pedig: az önkormányzat biztosan segít. A tanárok is biztosan segítenének, de tudom, hogy kellemetlen lenne.

Remélem, megoldódnak a problémáid minél előbb, édesanyádnak pedig mielőbbi jobbulást kívánok! :(

2011. febr. 20. 18:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Az állam biztosan segítene. Az emberi jogok közé tartozik, hogy ne hagyják éhen halni az állampolgárt.
2011. febr. 20. 18:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolsó: ebben biztos vagy?
2011. febr. 20. 22:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Így hallottam.
2011. febr. 21. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!