Afrikai vagy ázsiai pasival (/csajjal) járnátok inkább?
Figyelt kérdés
Írjatok indoklást. :) köszi2011. febr. 19. 23:51
11/16 anonim válasza:
Aki megtetszik, és akit megszeretek. Ha afrikait, akkor vele, ha ázsiait, akkor vele:)
12/16 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ, de valami olyasmire gondoltam hogy melyik kultúrája és törvényei különböznek jobban a Magyarországéval. pl ha összeházasodok egy afrikaival v ázsiaival aztán kiutazok hol érhetnek nagyobb meglepetések., melyik a veszélyesebb. pl muzulmánnak nem lennék a felesége mert onnan haza se utazhatok a férjem engedélye nélkül meg éjjel-nappal csadorba járnék. Szóval csak nem szeretnék úgy járni mint a Lányom nélkül soha c. filmben ahol a muzulmán férj esküdözött az amerikai nőnek h imádja és csak pár napra utaznak haza, aztán a nő alig udott visszaszökni amerikába. Afrikában is érhetnek hasonló meglepetések? pl eladnak 2 tevéért? vagy mit tudom én..
2011. febr. 20. 15:11
13/16 emlya válasza:
Értem 100 tevét ajánlottak. :D :D :D
Afrikában is élnek ám kersztények (kopt keresztények).
Szóval nem minden afrikai muuszlim. De a muszlimok közt i van rendes, anyu 6 évig élt együtt egyel, de anyu miatt vége lett. De már bánja.
Jók az afrikai pasik, de komolyan!!!
14/16 anonim válasza:
Észak-Afrika is muzulmán, ott megy most a nagy balhé...
De fekete Afrikában sem mindegy, hogy pl Ugandai, vagy Dél-Afrikai az illető. A kontinenseken, sőt, országokon belül is komoly kultúrkülönbségek vannak. Sokkal meghatározóbb pl az illető vallása, mint a konkrét származási helye, vagy bőrszíne.
15/16 A kérdező kommentje:
Aham, akkor ne származás alapján ítéljek.. :)
Várom a további válaszokat!
2011. febr. 21. 09:28
16/16 emlya válasza:
Ne származás alapján, ha egy pasi tetszik, akkor mindegy, hogy milyen a bőrszíne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!