Járnátok Eric Saadéval?
Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 16:15
2/24 anonim válasza:
Mivel nem ismerem milyen belsőleg,ezért nem.
De ha a csak a külsejét nézzük, akkor igen.
3/24 anonim válasza:
Nem.
Mert hazas vagyok.
Mert fiatalabb nalam.
Mert nem is ismerem (most neztem meg, hogy ki az, ennyire hires ember? Az eletben nem hallottam rola)
4/24 anonim válasza:
5/24 anonim válasza:
előzőő : Eric nem meleg, csak biszex :))
6/24 anonim válasza:
uhh, mielőtt megláttam ezeket a képeket, azt mondtam, hogy nem rossz pasi, kicsit kisfiús, de pár év múlva sármos pasi lehetne belőle.... de ezek után... inkább kihagynám....
7/24 A kérdező kommentje:
Te jóh isten ez komoly kép vagy csak számítógéppel csinálták minden esetre maradok csak a számainál....XDXDXDXDXD
2011. máj. 23. 17:09
8/24 anonim válasza:
Igazi gondolom:D Beütöttem a nevét, mivel nem tudtam ki ő, és egyből ezeket adta ki:D
9/24 A kérdező kommentje:
De miért mindig a jóképű és cuki pasik a melegek????? ÁJJJHH ez anyira idegesítő
2011. máj. 23. 17:16
10/24 anonim válasza:
Majd elmulik, ne felj. Lecseng o is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!