Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Járnátok Eric Saadéval?

Járnátok Eric Saadéval?

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 16:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
76%

Szép arca van, de még kisfiús. Adok neki még 5-10 évet. Külsőre bejön, de nem tudom, hogy milyen belsőleg, ezért nem.

http://www.youtube.com/watch?v=7AAx1-UJeew

2011. máj. 24. 16:29
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
JAjj nem is meleg.Barátnője van.A másik srácnak Dannynek vannak ferde hajlamai.Meg az egész csak hülyéskedés köztük,mert nagyon jóban vannak.Ennyi az egész.Egyébként nekem is bejön.És gondolkodás nélkül járnék vele,mégfeleségül is mennék hozzá.De ennek kb annyi az esélye,mint hogy feljutok a holdra :D
2011. máj. 24. 17:56
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg én is smároltam már csajjal, pedig a pasikhoz vonzódom,mégsem vagyok még csak biszex sem,mert nem vonzódom a nőkhöz.Egyszerűen csak fiatalság bolondság,és ennyi ! Amúgy a VV-ben is smárolt Éva meg Szandika,mégsem leszbik.ennyit erről.Az Anikó,és Szandika közt még több is volt,mégsincs semmi.
2011. máj. 24. 18:00
 14/24 anonim ***** válasza:
76%
IGEEENN !!
2011. máj. 24. 20:55
 15/24 anonim válasza:
100%
Én igen, ha megtetszene a jelleme is.
2011. máj. 26. 17:51
 16/24 anonim válasza:
100%

Járnék veleee.♥:)<3333

amúgy nem meleg és nem biszex, hanem Danny(a szőke fiú) ő a meleg.És asszem danny volt megbetegedve és 'csókkal' adta át Ericnek a betegséget, hogy idézőjelbe téve ne legyenek sikerei.xD És ezt a szájrapuszit Eric visszaadta hogy jó helyen végezzen az euróvizióson.De ők olyan jó barátok h nem számít ez csóknak..szal nem vették komolyan.

Szerintem nagyon cukii.♥<3.

2011. máj. 26. 18:46
 17/24 A kérdező kommentje:
Én is ezt gondolom róla, annyira cuki hogy az már álomba illő.
2011. máj. 26. 19:12
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Járnék vele, naná, ha. És most nem fogom leírni hogy mit takar a "ha" mert az nagyon hosszadalmas lenne. Mint embert, ugye, nem ismerem személyesen, van barátom, neki barátnője. Meg ő egy svéd popsztár, megközelíthetetlen (nekem legalábbis...) kb. ennyi, és még sorolhatnám...

17/L

Jah és...hát 3 év az...várjál, nem is olyan sok :O

2011. aug. 2. 19:54
 19/24 A kérdező kommentje:
XD
2011. aug. 4. 10:51
 20/24 anonim ***** válasza:

Én az életemet is leélném vele, de ha csak egy éjszakára kellenék neki, akkor azt sem hagynám ki.

REmélem azt a kérdést azért írta ki a kérdező, mert Eric szakított a barátnőjével, és Magyarországon keres új barátnőt XD

Csak vicc volt....

DE azért jó lenne :D

2011. aug. 5. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!