Járnátok Eric Saadéval?
Szép arca van, de még kisfiús. Adok neki még 5-10 évet. Külsőre bejön, de nem tudom, hogy milyen belsőleg, ezért nem.
Járnék veleee.♥:)<3333
amúgy nem meleg és nem biszex, hanem Danny(a szőke fiú) ő a meleg.És asszem danny volt megbetegedve és 'csókkal' adta át Ericnek a betegséget, hogy idézőjelbe téve ne legyenek sikerei.xD És ezt a szájrapuszit Eric visszaadta hogy jó helyen végezzen az euróvizióson.De ők olyan jó barátok h nem számít ez csóknak..szal nem vették komolyan.
Szerintem nagyon cukii.♥<3.
Járnék vele, naná, ha. És most nem fogom leírni hogy mit takar a "ha" mert az nagyon hosszadalmas lenne. Mint embert, ugye, nem ismerem személyesen, van barátom, neki barátnője. Meg ő egy svéd popsztár, megközelíthetetlen (nekem legalábbis...) kb. ennyi, és még sorolhatnám...
17/L
Jah és...hát 3 év az...várjál, nem is olyan sok :O
Én az életemet is leélném vele, de ha csak egy éjszakára kellenék neki, akkor azt sem hagynám ki.
REmélem azt a kérdést azért írta ki a kérdező, mert Eric szakított a barátnőjével, és Magyarországon keres új barátnőt XD
Csak vicc volt....
DE azért jó lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!