A 11-12 évesek mit értenek ma "járás" alatt?
figyelj,mindjárt bemásolok valamit,nekem 15 évesen az ilyen dolgoktól áll meg az eszem:
" szeretek szorakozni meg pasizni ini de verekedös
vagyok még nem huzák ki a gyufáttt adig nem
anyanyelv : Magyar
beszélt nyelvek : magyar, szerb, német
születésnap : 02.03.1997
háziállatok : van ketö lovam annak azzokmak a nevűk dorina
meg ildi
magamról: lovagolni meg álatokal törödni
szabadidős tevékenységek : szorakozom meg pasizok ha van pasim akor mán nem
me sajnálom öket meg csalni "
A leányzó most töltötte be a 13. életévét.Azt hiszem,büszke lehet magára.
A kérdésre válaszolva pedig,ez a dolog nagyon menő mostanában,hogy mindenkivel összeszűrik a levet 11-12 évesek,mert ez a menő.Nagyzolásból és éretlenségből fakad,szerintem,de az is lehet,hogy csak az intelligencia hiánya.
Járás alatt pedig azt értik,hogy mindenhol együtt isznak(alkoholt,természetesen),és egyfolytában magukat fényképezgetik egy-egy heves csókcsata közben.
Hogy mit értenek járás alatt?
Kéremszépen a járás az, amikor ketten csak azért megpróbálnak összejönni, hogy menők legyenek és, hogy ne lógjanak ki a menők soraiból. A többségükben 0% szerelem van. Ja, és ők már szexelésnek veszik az eszkimópuszit is.
Az egész egy merő szánalom. Nem mondom, hogy felbosszant, igazából teszek az egészre, csak kicsit megmosolyogtat az ő nevetséges viselkedésük.
Amikor én 11-2 éves voltam, nekem is volt egy barátom! :) Jelenleg 20 vagyok, így nem ma volt már. Tisztán és világosan emlékszem, és borzasztóan jó is visszaemlékezni erre. Nem tartott sokáig, csak pár hónapig, de előtte én totálisan szerelmes voltam a srácba titokban. Kerestem a társaságát, elkísért mindig haza, stb :) Akkor, amikor kimondtuk hogy járunk, sem történt semmi több... néha megfogta a kezem, vagy pl nyáron együtt "bandáztunk", este egy közeli dombon kifeküdve néztük a csillagokat, amíg haza nem kellett menni. Néha odadugta a vállát, hogy feküdjek arra, és iszonyatosan be voltam zsongva (lelkileg), ha csak hozzámért, vagy rámnézett! :) Nem történt köztünk se csók se semmi, viszont olyan emlékeket adott nekem ez a srác, hogy a mai napig imádom, és nagyon jóban vagyunk! :)
Viszont ami ma megy néha az nekem is üt! :) A múltkor egy hetedikes kiscsajszi magyarázott a hátam mögött buszon egy idősebb csajnak, hogy hány pasija volt eddig, mennyire szerelmes volt mindegyikbe, mik történtek és stb. A pasik többsége 17-8 év körüli volt. A csajszin csak vigyorogni tudtam, hogy "úúúristen"! :) Természetesen ránézésre is olyan, mint egy 18 éves, úgy öltözködik, sminkel, stb. Ergo, ha nem is szexelnek, de a csók, az ölelések, az összebújások megvannak, még talán sokszor a petting is, és szerintem elrontja az ilyen élményeket az, hogy ennyire korán történnek :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!