Mit jelent az, ha valaki szerelemféltésből öl?
Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 19:27
21/27 A kérdező kommentje:
utolsó előtti,
nem hinném, hogy a szerelemről lenne szó. csomószor használják ezt a szót olyan gyilkosságra is, ahol, míg együtt voltak (tehát az "övé volt"), is folyamatosan verte valaki a párját. ha valaki valóban szerelmes valakibe, akkor azt nem fogja verni.
2011. febr. 19. 01:46
22/27 anonim válasza:
Miért ne tehetné? Egyszerűen csak nem tetszik a viselkedése... ettől még szeretetheti. Erre nálunk sajnos élő példa is volt a családban. Most mondom harmadszor, hogy ne a szó valódi jelentését lásd! Az van mögötte, ami van... féltékenységből öl, teljesen mindegy hogy szerelmes vagy sem... Azt is harmadszorra mondom, hogy ne próbáld megérteni az olyan embereket, akik képesek ilyeneket csinálni, mivel ha benned nincs ilyen hajlam, illetve nem láttad közvetlen közelről, akkor úgy sem fogod megérteni mi is az az elborult állapot, amikor semmi nem számít! Mivel gyanítom te az értelmesebbek közé tartozol, túltennéd magad a dolgon, és továbblépnél, de nem vagyunk egyformák, valaki nem így tesz... ez ennyire egyszerű!
23/27 A kérdező kommentje:
ha valakit szeretsz, azt nem bántod. ha bántod, akkor valami mást érzel iránta, de nem szeretetet.
2011. febr. 19. 11:43
24/27 A kérdező kommentje:
értelmesebbek is szoktak gyilkolni.
nem az van, hogy nem értem, amit mondasz, hanem nem értek vele egyet.
2011. febr. 19. 11:45
25/27 anonim válasza:
Olvasd el? Shakespeare- Othello és megtudod:)
26/27 anonim válasza:
De nem értem, hogy miben nem lehet egyet érteni. Ez a szó ezt jelenti és kész, akár egyet értesz, akár nem!
27/27 A kérdező kommentje:
nem azzal nem értek egyet, hogy mit jelent a szó.
hanem az ilyen esetekhez való hozzáállásról.
pl. szerintem nem szereti azt akit megöl.
2011. febr. 19. 16:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!