Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek meg lehetne...

Szerintetek meg lehetne sértődni emiatt?

Figyelt kérdés
Egy régi ismerősöddel találkozol, beszélgettek majd odajön hozzátok a srác egyik ismerőse., akit Te nem ismersz. Abban a pillanatban a barátod hátat fordít neked és 15-20 percen keresztül beszél az ismerősével, de úgy, hogy téged nem von bele a beszélgetésbe, rád se bagózik, nem mutat be neki, semmi...egyszerűen megszűnsz számára létezni.
2011. febr. 18. 10:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

3 perc után szépen hangosan elköszöntem volna és elmegyek.

Bunkóság volt, amit csinált a hátat fordító.

2011. febr. 18. 10:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én olyannyira megsértődnék, hogy ott is hagynám. Úgyse venné észre, hogy elmentél, hisz rád se bagózik... Szerintem ez nagyon bunkó dolog.
2011. febr. 18. 10:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 1 perc után elköszöntem volna és elmegyek, pont azért, hogy ne én érezzem magam kellemetlen szituba h rám sem bagóznak, inkább én szarom le őket és húzok el.
2011. febr. 18. 10:58
 4/13 anonim ***** válasza:

Én mondjuk eleve bemutatkoztam volna, onnantól nem tud levegőnek nézni.

Ha mégis, akkor otthagyom.

2011. febr. 18. 10:59
 5/13 anonim ***** válasza:

jesszus, miylen válaszok :) én megragadtam volna egy lélegzetvételüket és magam mosolyogva bemutatkoztam volna. megkérdeztem volna 10 perc után finoman a barátot, hogy inkább talizzunk-e máskor.

az esetek többségében már a bemutatkozásomkor elnézést kérnek és elmondják, hogy most ez mi is... nem szokott a kérdésre már sor kerülni. ha mégis, akkor a kérdéskor rájönnek, hogy udvariatlanok, és elköszönnek.

én ilyesmiért nem sértődnék meg. ha meg tényleg rosszul esne, akkor utána finoman annyit mondanék, hogy ez azért nem esett jól. de nem vitatkoznék, meg morcoskodnék.

2011. febr. 18. 11:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Ó én is jártam már így. Ne foglalkozz vele! Én csak annyit mondtam. Na agyó a mígosz!!!!
2011. febr. 18. 11:04
 7/13 anonim ***** válasza:
Nagy taplóság, az biztos. A 11:01 jól leírta, hogy mit kellett volna csinálni, bár tudom, hogy sajnos én sem ezt tettem volna. Az viszont biztos, hogy nem álltam volna ott még negyed órát őket hallgatva és levegőnek tekintve. Egy percen belül leléptem volna.
2011. febr. 18. 11:12
 8/13 anonim ***** válasza:
Elsővel értek egyet. Max. 3 perc, és elhúztam volna. Ha valamin, hát ezen simán meg lehet sértődni!
2011. febr. 18. 11:13
 9/13 anonim ***** válasza:
68%

Beszélni, beszélni, beszélni- ezt nem győzöm elégszer hangsúlyozni. Minden probléma forrása itt van elásva. Majd te most jól besértődsz, a barátod nem fogja tudni, hogy mi bajod, ha megkérdezni, nagy valószínűséggel azt mondod, "semmi" vagy a másik kedvencem "tudod te azt". És a problémát görgetitek magatok előtt.

Én a helyedben amikor odaért a srác, és elkezdenek beszélgetni, megkérdeztem volna a barátomat, hogy halasszuk későbbre a beszélgetést? Látom most dolgod van. Erre a barát reagál. És probléma megoldva.

2011. febr. 18. 11:14
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
11:13 vagyok, korrigálnék. 1 perc hosszú idő, annyi is elég lett volna, hogy elhúzzak, méghozzá köszönés nélkül, hiszen addig is semmibe vettek.
2011. febr. 18. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!