Szerintetek meg lehetne sértődni emiatt?
3 perc után szépen hangosan elköszöntem volna és elmegyek.
Bunkóság volt, amit csinált a hátat fordító.
Én mondjuk eleve bemutatkoztam volna, onnantól nem tud levegőnek nézni.
Ha mégis, akkor otthagyom.
jesszus, miylen válaszok :) én megragadtam volna egy lélegzetvételüket és magam mosolyogva bemutatkoztam volna. megkérdeztem volna 10 perc után finoman a barátot, hogy inkább talizzunk-e máskor.
az esetek többségében már a bemutatkozásomkor elnézést kérnek és elmondják, hogy most ez mi is... nem szokott a kérdésre már sor kerülni. ha mégis, akkor a kérdéskor rájönnek, hogy udvariatlanok, és elköszönnek.
én ilyesmiért nem sértődnék meg. ha meg tényleg rosszul esne, akkor utána finoman annyit mondanék, hogy ez azért nem esett jól. de nem vitatkoznék, meg morcoskodnék.
Beszélni, beszélni, beszélni- ezt nem győzöm elégszer hangsúlyozni. Minden probléma forrása itt van elásva. Majd te most jól besértődsz, a barátod nem fogja tudni, hogy mi bajod, ha megkérdezni, nagy valószínűséggel azt mondod, "semmi" vagy a másik kedvencem "tudod te azt". És a problémát görgetitek magatok előtt.
Én a helyedben amikor odaért a srác, és elkezdenek beszélgetni, megkérdeztem volna a barátomat, hogy halasszuk későbbre a beszélgetést? Látom most dolgod van. Erre a barát reagál. És probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!