Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A kamaszok szemében miért...

A kamaszok szemében miért b*zi az olyan férfi, akinek vannak érzései, meg tud sértődni, esetleg ritkán elkönnyezi magát?

Figyelt kérdés
Persze nem az hogy állandóan bőg mindenért meg állandóan érzelgős egy férfi, de mondjuk ritkán elkönnyezi magát meg rendes a haverjaihoz nem bunkóskodik, akkor az ilyen férfi miért b*zi rögtön sok kamasz szemében? Meg engem már azért is neveztek annak mert sokat voltam a haverommal együtt szerintük.
2011. aug. 27. 00:04
 1/8 anonim ***** válasza:

A kamaszok, félanalfabéta, tudálékos és nagyarcú véglények!!

Ki nem sz@rja le, hogy mit mondanak??!

2011. aug. 27. 00:17
 2/8 anonim ***** válasza:
mert hülyék. az értelmesebbek nem így gondolkodnak.
2011. aug. 27. 00:31
 3/8 anonim ***** válasza:
49%

Ezt én sem értem. Pedig magában midn azon bőg, hogy "miért ilyen szemét minden pasi, miért nem kedves, érzelmes" stb...

de ha van valaki tényleg ilyen, azt meg kegyetlen módon megalázzák (már akit tudnak)

2011. aug. 27. 00:45
 4/8 anonim ***** válasza:
67%

Na hogy konkrét választ is kapj írok neked valamit.

Most olvasom dr. Csernus: A férfi c. könyvét és ő frankón leírja ami már mindenki szemét kiszúrhatta: a férfiakba már egész kicsi gyerek korukba beoltják ezt a nagyfiúk nem sírnak csak a kislányok című dumát. Mindenki alakoskodik senki se hiteles mert mindenki álarcot hord amit a társadalmi szokások alakítanak ki.

Pont egy ilyen résznél vagyok külön kitér a férfikönnyekre.

Nincs benne semmi rossz sírni nem szégyen, sőt olykor hasznos is, az ember kiereszti a gőzt aztán még lehet belevaló pasi. Miért lenne baj az ha egy pasinak érzelmei vannak, pláne ki is mutatja? A nők legnagyobb problémája, hogy a párjuk magába folyt mindent nem nyílik meg és erre az egész kapcsolat is rámehet. Szóval szard le minden kölyköt csúfolnak valamiért, erről /is/ szól a kamaszkor. Mindenhol vannak nagy hímtagok akik sokat képzelnek magukról aztán meg a 10 éves osztálytalálkozóra el se mennek mert nem jutottak előrébb ugyanolyan senkik maradtak mint voltak. Na ennyi, ne rinyálj ez a te életed annyit bőghetsz amennyit akarsz.

2011. aug. 27. 00:58
 5/8 reptoid tudós 2 ***** válasza:
Tudtátok hogy Csernus buz.. meleg?
2011. aug. 27. 01:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy férfinek is lehetnek érzelmei, sőt, inkább mutassa ki, ha kell sírjon, minthogy egy alkoholista vadállat legyen.
2011. aug. 27. 08:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbb mai kamasz áll a legtávolabb a férfi fogalmától, értem ezalatt a fültágítósokat, emósokat, stb.... mellesleg vessetek meg érte, de én is azt mondom, hogy a könnyek feleslegesek, nem sopánkodni meg sírni kell, hanem megoldást keresni a problémákra, vagy továbblépni.
2011. aug. 27. 11:27
 8/8 Mme. CoCo ***** válasza:

Én értékelem,ha bárki -fiú,lány- képes sírni,és elzokogni a bánatát. Tudod,a sírás olyan mint a pisálás-elereszted általa a dolgokat.Persze nem minden méreg jön ki vele,de elég ahhoz, hogy ne kapj sokkot az elfojtott indulatoktól. Ha több férfi tudna sírni kevesebb erőszak lenne a világon,ez tuti. Összevesznének, és részeg verekedés helyett részegen elsírnák egymásnak, hogy mekkora k-ö-c-s-ö-g a másik és kész.

Az ismerőseidet meg nem érdemes meghallgatni,mert talán pont azt bírálják benned(gondolom,Te vagy az a pasi)amire ők nem képesek.

20/L

2011. aug. 27. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!