Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi köze az iskolázottságnak...

Mi köze az iskolázottságnak az értelemhez?

Figyelt kérdés
Itt nem a tudásra gondolok, hanem a szellemi, lelki fejlettségre, és a világhoz való véleményekre. Nekem nem az a fontos, hogy okos legyen egy pasi (persze, az alap dolgookat tudja, mint a szorzótába stb), hanem hogy legyen az élethez köze, legyen fogalma,véleménye a világ dolgairól. Viszont nem tudom, hogy ez hogy függ össze a tanulással? Ugyanis még csak az egyetemisták között találtam ilyen pasikat, de itt szinte mindenki ilyen. Több volt barátom is szakmunkás volt, és egy értelmes szót nem lehetett kihúzni belőlük. Azért nem értem, mert nem azt kérdeztem, hogy mikor született Petőfi, hanem a véleményükre voltam kíváncsi a világ dolgaival kapcsolatban. Mi a véleményetek?
2011. febr. 17. 22:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
az ég világon semmi!!
2011. febr. 18. 07:12
 22/22 anonim ***** válasza:
23%
Semmi. Én vagyok az egyik ellenpélda. Egyetemista vagyok, de ilyen dolgokról velem sem lehet beszélgetni.
2011. febr. 18. 08:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!