Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Itt mindenki ennyire penge?

Itt mindenki ennyire penge?

Figyelt kérdés

Olvasgatom itt gyakorin az érettségivel kapcsolatos kérdéseket és rengeteg olyan válasz van, hogy ő nem tanult semmit érettségire és 4-es 5-ös lett neki,pedig 2-3-as volt az átlaga minden évben. Meg egyéb más tanulós kérdéseknél is ezt olvasom, hogy nem tanul semmit de 4,3-4-es átlaga megvan. Itt mindenki ennyire okos vagy kamuzik itt mindenki?

Ha már itt tartunk. Őszintén!! Milyen tanuló voltál és milyen lett az érettségid?

Én igaz, jövőre érettségizem, de be vagyok szarva elég rendesen mert örülök ha megvan mindenből a 2es.

2011. febr. 13. 15:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Semmit sem tanultam a négy év alatt. Az érettségin látszott is.

Az osztályból hatan nem mentek át, abból egy soha.

2011. febr. 13. 15:38
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
ez a kérdés engem is érdekel. Én most fogok érettségizni, és eléggé parázok, mert töriből sík h.lye vagyok, utálom is meg minden, de megbukni nem szeretnék:/ Igazából a továbbtanuláshoz csak a biosz kell, abból szeretnék egy jó érettségit írni..
2011. febr. 13. 15:40
 3/14 anonim ***** válasza:

mivel erős gimibe jártam ezért tény, h az átlagon 3-as 4-es körül mozgott, de az érettségire tényleg nem sokat tanultam, és így is 4.5-ös átlagom lett.

figy, az érettségi feladatsort úgy csinálják meg, h még a legnyomibb szakközepesnek is sikerüljön.

szóval ha erős gimibe jársz, akkor tényleg nem fogsz belehalni.

de tanulj, mert az hasznos, annál jobban fog sikerülni. csak nem kell eljátszani a nagyhalált, h úúú most mennyit tanulok, deszar nekem...stb.

4/14 anonim ***** válasza:
56%

Kamu.A 4-5-ért kell azért tanulni.Csak hát egyrészt utólag könnyű mondani, hogy nem készültem rá sokat, meg hát az ego.És pont azok mondják ezt akik kotta hülyék.

Én 2-es voltam mindig mindenből. Érettségi:

magyar-5

töri-5

német-3

info.-3

matek-2

Igazából törire és magyarra készültem sokat.Most joghallgató vagyok.

5/14 anonim ***** válasza:
Őszintén megmondom, hogy gimi négy éve alatt a legminimálisabb otthoni tanulással (töri dogára egy óra, mert köpni-vágni kellett mindent) volt minden évben jeles átlagom, utolsó évben kitűnő. Egy másik dolog, hogy órán ott voltam, figyeltem, és próbáltam megérteni az anyagot. Érettségi írásbeli részére semmit sem készültem, szóbelire három napot tanultam úgy, hogy 60 tétel maradt az utolsó napra. Így lett 90%-os átlagom. Aki nem hiszi, ne higgye, én tudom, hogy így van.
2011. febr. 13. 15:41
 6/14 anonim ***** válasza:
39%
Az egész érettségire összesen három napot készültem, és kitűnő lettem. A bizonyítványaim átlaga 4 egész fölött volt minden évben, pedig sose tanultam otthon, elég volt, hogy figyelem az órákon. Igen, ennyire penge vagyok. :)
2011. febr. 13. 15:41
 7/14 anonim ***** válasza:
Úgy látszik én kivétel vagyok. Kevés tanulással jó jegyeim voltak mindig év közben, az érettségin viszont szinte mindenből eggyel rosszabbat kaptam. 16 év távlatából úgy gondolom ez azért is lehet, mert nem jelentkeztem felsőoktatásba. A tanárok meg inkább azoknak adtak jobb jegyet, akik igen, annak ellenére, hogy sokkal gyengébb teljesítményt nyújtottak.
2011. febr. 13. 15:48
 8/14 anonim ***** válasza:

Én egy tök erős középsuliba jártam. Minden nap sokat kellett tanulni, mert nem csak tanítani, de követelni is nagyon tudtak. Az érettségire csak ismételni kellett, mert annakidején nagyon belénk verték a tananyagot.

Nem tudom más sulikban hogy mennek a dolgok (ráadásul én még a régi rendszerben érettségiztem), még az is lehet, hogy van, aki igazat mond, de a mi sulinkba is jártak olyanok, akik "sose tanultak" mégis mindent tudtak, aztán amikor kivételesen tényleg nem tanultak, akkor tényleg lóf@szt sem tudtak.

És én azt mondom, hogy aki kauzik, az hazudik és aki hazudik az lop is.

2011. febr. 13. 15:57
 9/14 anonim ***** válasza:

Én 4-5-ös tanuló voltam, az érettségimből pedig minden ötös lett, csak a matek négyes (azt viszont úgy elszúrtam, hogy örülök, hogy négyes lett). Angolból meg irodalomból emelten érettségiztem.

Írásbelire csak átnézegettem egy-két dolgot, nem nagyon tanultam. Szóbelire meg a tételeket úgy nagyjából megtanultam.

Nem azért lett jó, mert annyira penge vagyok, hanem mert évközben is foglalkoztam a tanulással azért, meg amiből emelten érettségiztem, azt emelt óraszámban is tanultam, és olyan tanárok tanították, akik foglalkoztak velünk.

2011. febr. 13. 16:15
 10/14 anonim ***** válasza:

"Olvasgatom itt gyakorin az érettségivel kapcsolatos kérdéseket és rengeteg olyan válasz van, hogy ő nem tanult semmit érettségire és 4-es 5-ös lett "

Éppen ez az, hogy ez gyk.hu, itt mki azt ír amit akar.

Nekem érettségin egy 4esem lett(irodalom), de én készültem az érettségire is, meg év közben is tanultam, így olyan sokat nem kellett készülni, mint annak aki addig le se szarta.

2011. febr. 13. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!