Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bőrbetegek! Mit dolgoztok?...

Bőrbetegek! Mit dolgoztok? Segítség!

Figyelt kérdés

Bocsánat, igazán nem tudom hova való lenne ez a kérdés.

Pikkelysömöröm van (nem fertőző), de fogalmam sincs, hogy mit tanuljak, hol lenne kevésbé zavaró ez a betegség?

Érdekelne, hogy akinek szintúgy gyógyíthatatlan bőr vagy egyéb látványos betegsége van, hol dolgozik? Elfogadják? Érte már kellemetlen helyzet?

Jelenleg szakácsnak tanulok, 1 év tünetmentesség után azt hittem, hogy én meggyógyultam ezért mentem annak, de mivel nem, szeretném magam bebiztosítani még egy szakmával.

Köszönöm a válaszokat és a segítséget!

21/L

2011. febr. 13. 11:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Inkább azt mondanám, hogy hol ne. A helyedben a vegyi ipart elkerülném. Amúgy fogalmam sincs, neked kell tudni, mihez van kedved. Nem mondhatom, hogy legyél matematikus, ha utálod a matekot.

Tudom, nem ezt kérdezted, de nemrég olvastam, hogy a természetgyógyászok szerint a máj nem megfelelő működése lehet a pikkelysömör oka és, hogy sokakat sikeren kezeltek kurkumával.

2011. febr. 13. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:
=vegyipart
2011. febr. 13. 14:52
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy nem mondhatod meg hova, merre menjek, de nem tudom hol nem lenne zavaró? Kétségbe vagyok esve nagyon. Lehetnék szakács ezzel a betegséggel, rengeteg orvos ezt mondta, de nem hiszem, hogy a felvételnél a főnök nem küldene el...

Jelenleg megint tünetmentesség felé hajazok, voltam kórházban.

Azért köszönöm!

2011. febr. 13. 15:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem azt válaszd ami lenni szeretnél, ha ez miatt nem vesznek fel valahová az diszkrimináció. Modellnek, színésznek, sztriptíztáncosnőnek, talán hosztesznek ne menj mert ott alap a tiszta bőr, egyébként bárhová.

Nekem se tökéletes sőt.., és a kereskedelemben dolgozok, eddig soha nem volt vele semmi baj, de ha lenne is kikérném magamnak, mert nem tehetek róla, és a munkámat nem befolyásolja.

2011. febr. 13. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!