Bőrbetegek! Mit dolgoztok? Segítség!
Bocsánat, igazán nem tudom hova való lenne ez a kérdés.
Pikkelysömöröm van (nem fertőző), de fogalmam sincs, hogy mit tanuljak, hol lenne kevésbé zavaró ez a betegség?
Érdekelne, hogy akinek szintúgy gyógyíthatatlan bőr vagy egyéb látványos betegsége van, hol dolgozik? Elfogadják? Érte már kellemetlen helyzet?
Jelenleg szakácsnak tanulok, 1 év tünetmentesség után azt hittem, hogy én meggyógyultam ezért mentem annak, de mivel nem, szeretném magam bebiztosítani még egy szakmával.
Köszönöm a válaszokat és a segítséget!
21/L
Inkább azt mondanám, hogy hol ne. A helyedben a vegyi ipart elkerülném. Amúgy fogalmam sincs, neked kell tudni, mihez van kedved. Nem mondhatom, hogy legyél matematikus, ha utálod a matekot.
Tudom, nem ezt kérdezted, de nemrég olvastam, hogy a természetgyógyászok szerint a máj nem megfelelő működése lehet a pikkelysömör oka és, hogy sokakat sikeren kezeltek kurkumával.
Igen, tudom, hogy nem mondhatod meg hova, merre menjek, de nem tudom hol nem lenne zavaró? Kétségbe vagyok esve nagyon. Lehetnék szakács ezzel a betegséggel, rengeteg orvos ezt mondta, de nem hiszem, hogy a felvételnél a főnök nem küldene el...
Jelenleg megint tünetmentesség felé hajazok, voltam kórházban.
Azért köszönöm!
Szerintem azt válaszd ami lenni szeretnél, ha ez miatt nem vesznek fel valahová az diszkrimináció. Modellnek, színésznek, sztriptíztáncosnőnek, talán hosztesznek ne menj mert ott alap a tiszta bőr, egyébként bárhová.
Nekem se tökéletes sőt.., és a kereskedelemben dolgozok, eddig soha nem volt vele semmi baj, de ha lenne is kikérném magamnak, mert nem tehetek róla, és a munkámat nem befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!