Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mióta dolgoztok árellenőrként...

Mióta dolgoztok árellenőrként a Tescoban?

Figyelt kérdés

Hello.Néha-néha leveleznék tescos árellenőrökkel, hogy lássam más áruházakban hogy mennek a dolgok, hogy bánnak veletek stb...mert a mi áruházunkban nem igazán becsülik meg a tisztességes munkát:S

Remélem kapcsolatba tudok kerülni valakivel:)Megoszthatnánk egymásközt a tapasztalatainkat, sérelmeinket esetleg. Írjatok bátran!

L/19

2011. jan. 13. 09:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Sehol nem becsülik meg a rendes munkát. Nem a tesco-ra gondolok, hanem általában. Csak a sz@rosszájúak érvényesülnek, ebből én nem kérek. Nem is vagyok népszerű...
2011. jan. 13. 09:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Én mondjuk pék vagyok a tesconál, de minket sem becsülnek meg, pedig egyre kevesebben vagyunk. Sokszor éjszakázunk egyedül, holott tilos, mert veszélyes gépek vannak. És ha nem lennének árellenőrök, senki nem nézne be egész éjjel, hogy minden oké-e! Nálunk szívatják rendesen az árellenőröket, túlóra minden nap, persze nem fizetik.
2011. jan. 13. 11:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak szeretném megtudni, mit takar ez a munka?
2011. jan. 13. 11:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Amikor akcióznak valamit, akkor ők nyomtatják és teszik ki az új polccímkéket, emellett több száz termék árát kell egy kütyüvel leellenőrizni nap, mint nap, és ha nem stimmel, akkor újat tenni a helyére. Sokszor többet rohangálnak, mint mi pékek.
2011. jan. 13. 11:38
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen...nálunk sem fizetik meg a tulórát sajnos, pedig van, hogy beosztanak egyedül éjszakára, nappalos sem jön hogy be tudjon mégfél7ig segiteni, ugyhogy van h 1-2 órákat még maradnunk kell hogy elvégezzük a dolgunkat és nelegyen visszatérités, mert nálunk már 200ftért fegyelmit kapunk...:/

És nem cs ennyiből áll a feladatunk h akcióváltáskor kipakoljuk az árakat sajnos...:Sezzel mégel islennék.

De ugye minden éjszaka generálódik a kp-ból polccimke(növekvő, csökkenő, equa/a polccimkén a megnevezés változik az ár nem/)ezeket ki kell pakolnunk, éjfél után az ugynevezett "árleütött" termékek(ugye vannak ilyen készlethiányos termékek amiknek mindennap dél-2 körül leviszik az árát, éjfélkor pedig eredeti árra vissza kell rakni) polccimkéit kinyomtatni kirakni, beszedni a pultos árváltozást hogyha van és betenni a hűtőbe, és mostmár kitalálták, hogy ezt is nekünk kell átárazni éjszaka.plusz a marketingek kirakása is a mi feladatunk és felelősségünk, egyik munkatársam ezért kapott fegyelmit mert nem volt elegendő marketing az áruházban. Nagyon rossz és most a régiek, a tapasztaltak elkerültek tőlünk, nagyon kemény dolgunk lesz ráadásul most kaptunk uj csop. veztis:S

2011. jan. 15. 05:10
 6/6 anonim ***** válasza:
A kecskeméti tesco-ban épp most keresnek erre embereket. Gondoltam jelentkezek, de inkább kihagyom.
2011. jan. 17. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!