Úgy érzem, semmibe vesz a legjobb barátnőm. Mit csináljak?
Most neki is elég sok problémája,és bár nem tudunk sajnos találkozni de azért msn-n tartjuk a kapcsolatot. Meghalgatom,próbálok tanácsot adni neki,érdeklődök,stb... De mikor az én problémámról kérdezek,h mit gondol vagy szerinte mit kéne csinálnom elereszti a füle mellett,és nem válaszol rá. Ő kikéri az én véleményem a gondjáról,de mikor az enyém kerül szóba semmit nem reagál rá,még egy nem tudom mit csinálj-t,sem pötyög vissza,inkább msn beszélgetéseket másol át,aktuális pasikról akik hívjűk ide meg oda,és tőlem kérdezi h szerinte elmenjen e. nagyon rosszul esik az egész.
Ha iwiwen irok neki levelet h mi történt velem,és kérem a tanácsát nem is válaszol.
sajnos én is igy jártam. vagyis hasonló helyzetbe vagyok. én meséltem neki a problémáimat de ő irt rá egy "xd-t" és utána irta tovább az ő problémáit. :/
hány éves vagy??
én szivesen meghalgatnálak msn-en.. :)))
Az, hogy unja, nem ok arra, hogy letojjon, ne is reagáljon a panaszaidra. Nekem a legjobb barátnőm, akivel testvéri szinten vagyunk, szintén kb ugyanazzal a problémakörrel küszködik vagy két éve (ugyanazon két pasi közt őrlődik). Nem mindig van passzom ugyanazokat a panaszokat végighallgatni, de végighallgatom, ha tudok, tanácsot adok, ha épp nem tudok, megmondom neki, hogy erre nem tudok okosat mondani, de nekem mindig kiöntheti a szívét. Néha nem is figyelek száz füllel, csak hagyom, hogy elmondja. Utána pedig ő is meghallgatja az én (szintén jó ideje változatlan) pasi-problémámat. Miután letudtuk a panaszkodós félórát (vagy többet), tudatosan lezárjuk a dolgot, és mással foglalkozunk, elmegyünk valahová, stb.
Szóval azt akarom mondani, hogy az rendben van, hogy nem oldja meg a rpoblémáidat, de meghallgatni, vagy legalább valami módon reagálni rá (ne haragudj, de most nem tudnék figyelni, vagy bocs, de most csak meghallgatni tudlak) lehet, sőt kell. Nem kell úgy tenni, mintha szerencsétlen bnőd meg se szólalt volna, és csak önteni rá a magad baját. Ez nem barát, és nem az a baja, hogy unja a panaszod. Szerintem téged un. Csak mivel jó tanácsokat adsz, jó hallgatóság vagy, ezért jó neked kipanaszkodnia magát. Viszont ennek oda-vissza kellene működnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!