Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hisztek a próféciában?

Hisztek a próféciában?

Figyelt kérdés

Azt hiszem nem mondok újdonságot, ha azt mondom hogy még a legbutább ember tud valamit EINstein-ről. (nagy partitudós, okos pajti). VISZONT! azt nem mindenki tudja hogy, miután elhunyt 1955-ben Wikipédia szerint, pár próféta megjövendölte, hogy születni fog egy új Stein, aki majd igazságot, biztonságot és békét fog hozni Földünkre. Igaz, kései lesz már az az óra, amit az Új Stein a visszatérésére fog választani, de elfog jönni Zweistein 2012. december 21-én, megmenti szeretett bolygónkat és beteljesedik a prófécia! Utánna egyesíteni fogja a föld lakóit és nem lesznek többé különféle mocskos, retkes országok, teszem azt Románia, mert létre fogja hozni az Köztársaságot 2014-ben, miután megtöri az USA elnökét és a többi befolyásos minisztert, eltörli a kormányokat stb...

A hadsereget egyesíti, Istenmezeje (keress rá google-n) lesz a Köztársaság központja és egyben a kereskedelem és vallás központja lesz, a pápa is ott fog beszédet tartani, ha ez valakit érdekelne. Igen, ez mind szép és jó lesz, csak hogy sajnos született egy másik prófécia is, ami sajnos tönkreteheti a mi szép életünket és véget vethet a szabadságnak 2017 áprilisában. Ezt a próféciát nem árulom csak ha látom, hogy akartok segíteni abban, hogy ez ne történjem meg.Engem ezért küldtek e világra, hogy megmentsem a szánalmas életeteket. Ez a küldetésem! És mielőtt nem hisztek ebben és mondanátok a hülyeségeiteket, tisztán közlöm, hogy ez esetben lesz*rlak titeket. A viszont látásra!

2011. febr. 8. 17:39
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Kösz DancsiBácsi! :D
2011. márc. 3. 23:45
 32/34 A kérdező kommentje:

Bogaraim! A következő a helyzet: Ma éjjel végre újabb látomásom volt...BIZONY AZ VOLT! A lényeg, hogy sajnos tényleg bekövetkezik a világvége, DE! Zweistein küldetése nem bukik el, megtudja menteni a világot valahogy úgy, hogy a nap sugarait valahogy (én sem tudom, hogy) eltéríti a HOLD-ra. A Hold fel fog robbanni, de a robbanásával keresztül billiomod másodperceken keresztül keletkezik egy új Hold, ami tök ugyanolyan lesz, mint a mostani. Ezt a változást az emberiség észre se fogja venni, hiszen valahogy megfordul az egész világmindenség és ami itt fog történni sokkal kevesebb, mint egy másodperc alatt, addig a világűrben egymásra egyesülve mindenféle aszteroida ráépülnek a megmaradt nap fénysugaraira, ami addigra pont annyi fény lesz, mint amennyi a mostani Holdnak is van. Mint, mondtam, ez a civilizációnknak fel se fog tűnni. A sok tudatlan ök*r csak szórakozni fog, hogy hahaha megint nem volt világvége, bla bla bla mindenféle butasággal, ahelyett, hogy hálát adna a megmentőnknek, nem másnak, mint az egyetlen, a hamisítatlan, a megállíthatatlan ZWEEIIISTEEEIIINEK!!!!

Természetesen van erre is mód, akiben szorul némi tisztesség és hálát adhat neki 2012. december 24-én éjfélkor, pontosan 3 nappal a régi HOLD elpusztulása után a www.zweistennekhalamegmenekultunk.hu oldalon. (ez a honlap MAGÁTÓl elfog készülni a világvége után) Az új istenünk is követi a hagyományokat, azaz Nullstein példáját, ő is a harmadik nap fedte fel magát. Nagyon örülök, hogy ennyi időn át kitartottatok velem és ti is fohászkodtatok a megmentőnkhöz, aki így most már előre kapva, megmenti a szánalmas,kiábrándító életeteket!

UI: Zweistein már köztünk jár, legyetek óvatosak! Lehet, hogy megmentő, de közben, ha valami nem tetszik neki, rögtön megsüti az okozóját, ne álljatok az útjába, vigyázzatok mindenkire, az istenünk megállíthatatlan!

Béke, örülök, hogy nem halunk meg és örülök, hogy én Seeker próféta előre láttam a történéseket és megoszthatom veletek! Sziasztok és kellemes további életet!

2012. dec. 6. 11:44
 33/34 A kérdező kommentje:
ennyi, megmondtam! SZÍVESEN!!!!
2012. dec. 22. 15:41
 34/34 anonim ***** válasza:
Képregényt kellene írnod erről az Antikrisztus felemelkedése és bukása címmel :P
2013. febr. 7. 01:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!