Hisztek a világ végében?
Szerintem az természetes, hogy félted a gyerekeidet..
Én is tudom, hogy eljön egyszer, de én inkább a Bibliában hiszek, nem a maja naptárban...
A Biblia viszont azt írja, hogy úgy jön el, mint a tolvaj éjjel, meg hogy nem tudjuk melyik órában jön el, sem a napot nem tudhatjuk. Így hát biztos vagyok benne, hogy nem azon a dátumon lesz, amit a maják írtak.
Viszont Jézus azt mondta, hogy amikor itt lesz, emeljük fel a fejünket és örüljünk, mert az szabadítás lesz...
Én erre gondolok.
5 éves kisfiú anyukája és 16+0km
Ez egy közkeletű tévedés, a maják nem azt jósolták meg, hogy vége lesz a világnak, hanem azt, hogy új világkorszak jön! Ha tudsz angolul, itt van róla egy kis olvasnivaló:
Kicsit hosszú, és szerintem nagyon unalmas, de ebből kellett nemrég kiselőadást tartanom a suliban, úgyhogy azért tudok róla egy keveset.
Egyébként meg, ha vége lesz a világnak, onnantól nem mindegy? Abszolút nem fog számítani.
De hogy a kérdésedre válaszoljak: Nem, nem hiszek benne, ez egy orbitális ostobaság. Pár évtizede a Jehova Tanúk is megjósolták a világvégét, csak mivel az nem ilyen menő meg egzotikus, semmi cirkusz nem volt belőle.
"A Biblia viszont azt írja, hogy >>úgy jön el, mint a tolvaj éjjel, meg hogy nem tudjuk melyik órában jön el<<, sem a napot nem tudhatjuk. Így hát biztos vagyok benne, hogy nem azon a dátumon lesz, amit a maják írtak"
Most aztan nagyon megnyugtattal, ezek szerint barmikor itt lehet. :( A maja verziora legalabb fel lehet keszulni...
Jehova tanúi nem meg jósolták és nem idő pontot mondanak csak hogy el jön a világ vége.A Jehova tanúi jelekről beszélnek háború,földrengés ami már van Magyarországon is,járvány,természeti katasztrófa pl:árvíz ,és a vége a pénzsóvárság amikor az emberek marni fogják egymást ami már most kezdődik, árvíz is jön nemsokára.csak ennyi a jehova tanúiról és az ő általuk mondott világ végéről.
és nem vagyok jehova
12.40!
De megjósolták, legutóbb, ha jól tudom, 1975-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!