Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Más is utál zuhanyozni, fogat...

Más is utál zuhanyozni, fogat mosni, wcre menni?

Figyelt kérdés
lehet h csak én vagyok így vele, de olyan nehezen szánom rá magam ezekre a dolgokra, pedig tudom h kell, (pl simán órákig visszatartom a pisilést, mert nincs kedvem wcre menni). más is van úgy vele, h esténként felsóhajt "jajj megint menni kell zuhanyozni, fogat mosni"?
2011. febr. 7. 12:40
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
egy szóval sem mondtam h ne mosnám a fogam és ne fürödnék rendszeresen. egyszerűen csak nehezen szánom rá magam. Egyik válaszoló jól írta, a hajmosás a legnehezebb, pedig mikor már belekezdek akkor még élvezem is. Mégis folyton halogatnám...
2011. febr. 7. 17:01
 22/24 anonim ***** válasza:
néha én is lusta vagyok rá,mikor nagyon fáradt vagyok :) de néha meg kimondottan várom és órákig képes vagyok áztatni meg piperézni magam... a wc az érdekes, én is vagyok úgy vele, h semmi kedvem hozzá, főleg, ha már lefeküdtem és aludni akarok...olyan nehéz kikelni az ágyból olyankor
2011. febr. 7. 17:31
 23/24 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele... Mondjuk a WC-vel nem :D

LEgalább fél órája készülök fürdeni, de nincs kedvem. Ennek ellenére mindennap fürdök, meg fogat mosok, csak el kell szánnom magam rá.

2011. febr. 7. 20:03
 24/24 anonim ***** válasza:

Ja, utolsó vagyok (azóta már lefürödtem).

Az is eszembe jutott, hogy amikor már mosom a hajam vagy folyatom magamra a vizet, akkor meg azt nincs kedvem abba hagyni :D

2011. febr. 7. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!