Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Más is utál zuhanyozni, fogat...

Más is utál zuhanyozni, fogat mosni, wcre menni?

Figyelt kérdés
lehet h csak én vagyok így vele, de olyan nehezen szánom rá magam ezekre a dolgokra, pedig tudom h kell, (pl simán órákig visszatartom a pisilést, mert nincs kedvem wcre menni). más is van úgy vele, h esténként felsóhajt "jajj megint menni kell zuhanyozni, fogat mosni"?
2011. febr. 7. 12:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem utálom. Sőt, kifejezetten szeretem áztatni magam a kádban vagy a zuhany alatt. Szeretem a finom illatú tusfürdőket, fürdősókat, habfürdőket.

Fogat mosni jelen pillanatban utálok, mert terhes vagyok és folyton öklendezem a fogkrémtől. De, ettől még rendszeresen mosom a fogaimat, használom a fogselymet és ha kell, látogatom a fogorvost.

Wc-re meg akkor megyek, ha kell és a pici fiam tesz róla, hogy egyre többször kelljen menni.

2011. febr. 7. 12:50
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Én utálok pisilni járni, csak nyűgnek tartom. De a többivel nincs nagyon bajom:D
2011. febr. 7. 12:57
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Én ha fáradt vagyok, akkor jól esik egy forró fürdő, vagy zuhany, fogat mosni muszáj, régen nem szerettem, de mostanában arra gondolok, hogy mivel jók a fogaim, ezért ezt meg is kell tartanom, mert a fog könnyen szuvasodik és nem akarom, hogy ronda legyen a mosolyom. WC-re menés meg..jól tud esni legtöbbször:D
2011. febr. 7. 12:58
 14/24 anonim ***** válasza:
71%
Én már alig várom, hogy munka után hazaérjek és lezuhanyozhassak. Azzal kezdem, ki se pakolok, max. ha valami a hűtőbe kell, bedobom. Utána otthoni kényelmes ruhát veszek fel. Így százszor jobban esik minden. Lefekvés előtt, későn meg már nem kell sóhajtoznom.
2011. febr. 7. 13:01
 15/24 anonim ***** válasza:
74%
Majd ha neked is majd egy órán keresztül húzzák a fogad, te is megfogadod, hogy minden falat után fogat fogsz mosni...
2011. febr. 7. 13:01
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azért utálok wc-re menni mert kicsi a hólyagom ezáltal kb 1-1,5 órát bírok ki nélküle és éjszaka is legalább 2x felkelek, tehát pihenni se tudok tőle.

De zuhanyozni imádok, fogmosás nélkül pedig elaludni sem tudok.

Szerintem ezek alap dolgok.

21/L

2011. febr. 7. 13:08
 17/24 anonim ***** válasza:
71%
Én is szeretek fürödni, meg tiszta lenni, sokszor mikor hazaérek az az első, hogy fürdök, de ettől függetlenül baromira utálom, mikor este olyan kellemesen el vagyok már fáradva és akkor haladjak kifelé fürödni, meg fogatmosni, meg megint pisilni. Ma hajnalban is éreztem, hogy pisilnem kell, de most másszak ki a meleg paplan alól, hogy elmenjek a wcig, vagy folyassam fél percig a vizet, hogy meleg legyen, vagy mossam meg tök hideggel, mire visszajövök kihűl az ágy....
2011. febr. 7. 13:10
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretek a kádban feküdni, meg szeretem, mikor tiszta a fogam, de én baromi nehezen szánom rá magam. Ami a legnehezebb, az a hajmosás. Még akkor se biztos, hogy nekiállok, ha már a fürdőben vagyok, mert még észreveszem, hogy le kéne mosni a tükröt, meg minden hülyeség, aztán mikor már a víz alatt vakargatom a fejem, az már jó.. csak nem bírok nekiállni...
2011. febr. 7. 13:20
 19/24 anonim ***** válasza:

nem mindig van kedvem fogat mosni, de azért nem vagyok olyan igénytelen, h ne tegyem meg.

a fürdés nálam alap, anélkül nem tudok elaludni.

wc-zés? utálom ha pisilnem kell, szóval ha van rá lehetőségem, akkor gyakran járok.

értelmes, igényes embernek szerintem nem normális, ha nem fürdik, vagy nem mos fogat.

2011. febr. 7. 16:23
 20/24 anonim ***** válasza:

Zuhanyozni kifejezetten felfrissito szamomra, ha pedig valami bajom van vagy menstrualok, nagyon sokat csillapit a fajdalmon. Egybol jobban erzem magam utana! A fogmosassal nekem is volt egy idoszak, mikor nem szerettem, de azota megszerettem (rajottem, hogy egy bizonyos fogkrem fajtatol faj a gyomrom meg oklendezek, lecsereltem es azota nincs gond). A fogselymet kifejezetten szeretem. Olyan jo tudni, hogy az a sok minden nem a fogak kozt rohad.

A pisiles tenyleg nyug, de hat muszaj es visszatartani egeszsegtelen! A nagy WC meg megkonnyebbulest okoz. Nekem inkabb az a rossz erzes, ha nem mehetek es sajnos elofordul, hogy nincs lehetosegem nagy WC-re menni par orat es nem tudom elkepzelni, hogy neked az nem rossz erzes...

Senkinek sincs "kedve", hanem muszaj, ezek mind alapszuksegletek, hacsaknem a fogorvoshoz akarsz jarkalni vagy a belgyogyaszhoz.

2011. febr. 7. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!