Miért nem szeretik a zsidókat?!
75%-os vagyok :-)
Igen van,de most nem fejtem ki.
Nekem sincs rossz tapasztalatom velük. Sőt a város legtisztességesebb kereskedő zsidó.
Csak ma menő szidni őket.
Ez már hagyomány.
Onnan indult ki, hogy amikor a magyarok még jórészt földművesek voltak, a zsidók akkor is taníttatták a gyerekeiket. Ha pénz állt a házhoz, a magyar vett egy lovat vagy tehenet, a zsidó meg tanult.
Ezzel nem is volt semmi baj, mindaddig, amíg nem ütött be valami probléma, mondjuk aszály, árvíz vagy háború, ami elvitte a termést.
Merthogy akkor mit látott a magyar? hogy ő földönfutó lett, mert nem volt magja, amit elvessen, mert elpusztultak az állatai - a "büdös zsidó" meg fogta a cókmókját, három várossal vagy egy országgal arrébb költözött és folytatta az életét, ahol abbahagyta.
És ebből persze mit szűrt le a magyar nép? (meg egyébként mások is, ez nem országspecifikus) Még véletlen sem azt, hogy talán hosszú távon jobban jár, ha a gyerekét taníttatja. Hanem hogy a zsidók biztosan az ördöggel paktálnak, hiszen hogyhogy nem nyomorognak az árvíz után, mint ők??
Nagy vonalakban ez a dolog történeti háttere, ma már a világon semmi jelentősége nincs, hiszen már nem paraszti társadalomban élünk.
Van SZEMÉLYES rossz tapasztalatod Észak-Koreáról és az ottani kommunista diktatúráról? SZEMÉLYES tapasztalat?
Ennek ellenére szeretnél ott élni?
A bizonyíték nemléte nem a nemlét bizonyítéka.
Én például kedvelem a zsidókat. Nem értem miért kell őket szidni.
Tisztességes, sikeres emberek. Ha ezért szidják őket azoknak csak gratulálni tudok.
Sőt mi több, szentek és minden nemzsidó kérjen bocsánatot hogy egyáltalán levegőt vehet, mert mi csak söpredék vagyunk ehhez a szent zsidó fajhoz képest.....természetesen zsidó szervkereskedők, zsidó maffia és zsidó bűnösök nem léteznek, mivel a zsidó - mint szent nép - teljesen bűntelen, közöttük nincsenek bűnösök. Aki egy zsidót megüt, az magát az istent üti meg!
Minden más ember a Földön csak egy féreg, egy alávetett rabszolga, akinek kötelessége imádni és szolgálni a szent és tökéletes zsidó népet és fajt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!