Szerintetek nagyon tré, hogy nem tudok meg nem is akarok puskázni, meg még soha nem is puskáztam, pedig már egyetemre járok?
Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 15:06
1/5 anonim válasza:
Öhm... nem. Jól teszed. Mellesleg, egyetemen én se puskázok, mert ott egy kicsit komolyabban büntetik, mint középsuliban.
2/5 anonim válasza:
Hát, ha mellette nem tudsz semmit, akkor elég tré. XD
3/5 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok csúcsszuper tanuló, de hülye se... Azért hogy egyetemre járok, szóval síkhülye se vagyok (nem ilyen kis nyomor 2-300 pontos szakon vagyok)
2011. febr. 4. 15:18
4/5 anonim válasza:
Gyakorlatvezetőm megjegyezte, hogy a puskaírás hasznos, és míg megírjuk tanulunk belőle. Megírtam, ZH közben nem használtam és négyes lettem, amin évfolyamtársaim 90%-a eltanyált. Azt is megjegyezte, hogy első ZHn látta, ahogy valaki elővette a notebookját a pad alatt és majdnem elröhögte magát, hogy hiheti azt, hogy nem veszik észre.
Szánalomból nem szóltak rá. :D
5/5 A kérdező kommentje:
Én mindig jegyzetelve szoktam tanulni, tényleg hasznos :D De nem puska írás céljából
Ez a notebook-os eset tényleg elég gagyi :D
2011. febr. 4. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!