Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon tré, hogy...

Szerintetek nagyon tré, hogy nem tudok meg nem is akarok puskázni, meg még soha nem is puskáztam, pedig már egyetemre járok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Öhm... nem. Jól teszed. Mellesleg, egyetemen én se puskázok, mert ott egy kicsit komolyabban büntetik, mint középsuliban.
2011. febr. 4. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha mellette nem tudsz semmit, akkor elég tré. XD
2011. febr. 4. 15:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok csúcsszuper tanuló, de hülye se... Azért hogy egyetemre járok, szóval síkhülye se vagyok (nem ilyen kis nyomor 2-300 pontos szakon vagyok)
2011. febr. 4. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatvezetőm megjegyezte, hogy a puskaírás hasznos, és míg megírjuk tanulunk belőle. Megírtam, ZH közben nem használtam és négyes lettem, amin évfolyamtársaim 90%-a eltanyált. Azt is megjegyezte, hogy első ZHn látta, ahogy valaki elővette a notebookját a pad alatt és majdnem elröhögte magát, hogy hiheti azt, hogy nem veszik észre.

Szánalomból nem szóltak rá. :D

2011. febr. 4. 15:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Én mindig jegyzetelve szoktam tanulni, tényleg hasznos :D De nem puska írás céljából

Ez a notebook-os eset tényleg elég gagyi :D

2011. febr. 4. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!