Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lehetne úgy élni, hogy nincs...

Lehetne úgy élni, hogy nincs itthon internetem?

Figyelt kérdés
Mondjuk egyetemistaként nem lenne valami jó, de mondjuk utána? (Pedagógusi pályára készülök) Ismertek esetleg ilyen embert, ilyen családokat, akiknek nincs internete? (Nem olyanokra gondolok, akiknek nem is lenne rá pénze, vagy idősek.) 1-2 dolog biztosan nehezebb/macerásabb lenne, azt tudom, de lehetséges mindent elintézni net nélkül? Lehet "élni" nélküle?
2011. febr. 2. 16:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Lehet nélküle élni. Nekem évente egyszer van egy hetes böjt...nyaralás :D
2011. febr. 2. 17:35
 12/20 anonim ***** válasza:
52%
Az volt a szar benne, hogy a barátaimmal nem tudtam tartani úgy a kapcsolatot ahogy szerettem volna. És még az is ha valamiről hallottam nem tudtam utánanézni itthoni keretek között. Ha valaki tanul annak meg egyenesen létszükséglet az biztos.
2011. febr. 2. 18:20
 13/20 anonim ***** válasza:
69%

én képtelen lennék. nincs tv-m, nem is érdekel, de a net az nagyon :D

szórakozás, kultúra, filmek, zenék, receptek, menetrend, ismeretek bővítése, fórumok, közösségi oldalak, levelezés, képnézegetés, infogyűjtés, utazástervezeés.

szóval maximálisan ki tudom használni, mivel ez az egyetlen dolog, ami igazán leköt, ha itthoni szórakozásról, kikapcsolódásról van szó.

őszintén szólva nem ismerek olyan fiatalt vagy 30-40 körüli emvert a környezetemben, akinek ne lenne nete.

anyumnak nincs se gépe, se nete, de azért az enyémre rájár, ha itt van nálam. már tervezi, h beújít valami kis egyszerű gépet, és bekötteti a netet.

2011. febr. 2. 20:11
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2011. febr. 2. 22:56
 15/20 anonim ***** válasza:
nekem pár éve lett először internetem, akkor 19 éves voltam, és addig gond nélkül megéltem nélküle. néha mentem netezni könyvtárakba, suliba, ha kellett mondjuk anyagot gyűjtenem valamihez, vagy utánanézni valaminek, amúgy nem volt gond (: szóval lehetséges.
2011. febr. 3. 10:37
 16/20 anonim ***** válasza:
Amikor férjhez mentem, nem volt otthon internetünk, netkávézóba jártunk pár naponta, kb másfél évig. Még élek. :)
2011. febr. 3. 11:19
 17/20 anonim ***** válasza:

Hát az én anyukám nem használ internetet.

Illetve, ha valami mégis kell neki, megnézem neki én, ő nem ért a géphez, de jól megvan enélkül is. Boldog, kiegyensúlyozott emberi lény:)

2011. febr. 3. 14:50
 18/20 anonim ***** válasza:
62%
Én nem vagyok szegény, egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy fizetnem kell az internetért, így nincs. És látjátok élek...
2011. febr. 8. 21:48
 19/20 anonim válasza:

02-08 21:48

és áramért se fizetsz? S vízért?

2011. febr. 17. 12:52
 20/20 anonim válasza:
EKKORA HÜLYESÉGET! NEM OLYAN RÉGEN MÉG NEM IS LÉTEZETT AZ INTERNET MÉGIS TÚLÉLTÉK AZ EMBEREK SŐT MÉG INTELLIGENSEK IS VOLTAK PEDIG A GOOGLE MÉG NEM SEGÍTETT! NEM VAGYOK MARADI, NEKEM IS VAN INTERNETEM (IGAZ MINDÖSSZE 2008 ÓTA), DE SZÁNALMASNAK TARTOM, HOGY A SOK INTERNETFÜGGŐ MANAPSÁG MÁR EL SE TUDJA KÉPZELNI, HOGY LEHETETT ENÉLKÜL ÉLNI!
2012. márc. 27. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!