Lehetne úgy élni, hogy nincs itthon internetem?
És mi volt benne a sz.r? Milyen hátrányokkal jár? Amikor mondjuk eszembe se jutnának...
(Tudom, hogy sok embernek nincs, de mondtam, hogy nem azokra gondolok, akik szegények).
Így van, ki lehet bírni nélküle, bár a kérédst két részre bontanám.
Egyetemen:
Na, ott KELL az internet. Nem kényelmi szempontból, hanem tényleg. Viszont, ha nem is otthoni netet használsz, ott lesz lehetőséged netezni. Tantárgy- és vizsgafevétel = NEPTUN. Esetleg megoldhatod anélkül is, de minek.
Pedagógusként:
Itt már messze nem kötelező az internet. Nem írtad mivel foglalkoznál (tanár, nevelési tanácsadó, stb.) de oda sem árt az internet.
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy miért ez a nagy ellenszenv az internettel szemben, figyelembe véve, hogy a neten kérdezed meg.
Igen, azt tudom, hogy egyetemen nem árt, írtam is, hogy nem lenne valami jó nélküle :D Pedagógusi pálya alatt óvónőt értettem.
[ Hogy mi a "bajom" vele, azt most nem fejteném ki. Hosszú is, meg nem is tartozik ide. :) ]
Nekem volt hogy 2 hétig nem volt, mert elromlott a gép, és mire az ünnepek alatt megjöttek az alkatrészek...
Az első pár nap volt szr, utána már lazán ment. :)
Hát nekem volt olyan, hogy 3 hónapig nem volt, de akkor pont nyári szünet volt...
Viszont azóta eszembe jutott, hogy akkor nem tudnék zenét letölteni... Szóval ennyit erről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!