Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lehetne úgy élni, hogy nincs...

Lehetne úgy élni, hogy nincs itthon internetem?

Figyelt kérdés
Mondjuk egyetemistaként nem lenne valami jó, de mondjuk utána? (Pedagógusi pályára készülök) Ismertek esetleg ilyen embert, ilyen családokat, akiknek nincs internete? (Nem olyanokra gondolok, akiknek nem is lenne rá pénze, vagy idősek.) 1-2 dolog biztosan nehezebb/macerásabb lenne, azt tudom, de lehetséges mindent elintézni net nélkül? Lehet "élni" nélküle?
2011. febr. 2. 16:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne, de szerintem nagyon hasznos tud lenni.
2011. febr. 2. 16:18
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1 hónapja van netem. Túléltem. Szar volt de ki lehet bírni. Enélkül is el lehet intézni mindent. Hidd el nagyon sok embernek nincs internete. Nagyon soknak....
2011. febr. 2. 16:23
 3/20 A kérdező kommentje:

És mi volt benne a sz.r? Milyen hátrányokkal jár? Amikor mondjuk eszembe se jutnának...

(Tudom, hogy sok embernek nincs, de mondtam, hogy nem azokra gondolok, akik szegények).

2011. febr. 2. 16:33
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Így van, ki lehet bírni nélküle, bár a kérédst két részre bontanám.

Egyetemen:

Na, ott KELL az internet. Nem kényelmi szempontból, hanem tényleg. Viszont, ha nem is otthoni netet használsz, ott lesz lehetőséged netezni. Tantárgy- és vizsgafevétel = NEPTUN. Esetleg megoldhatod anélkül is, de minek.

Pedagógusként:

Itt már messze nem kötelező az internet. Nem írtad mivel foglalkoznál (tanár, nevelési tanácsadó, stb.) de oda sem árt az internet.

Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy miért ez a nagy ellenszenv az internettel szemben, figyelembe véve, hogy a neten kérdezed meg.

2011. febr. 2. 16:37
 5/20 anonim ***** válasza:
55%
Biztos lehet net nélkül is élni de én biztos nem tudnék 23 éves vagyok 1998 óta van itthon internet minden nap használom itt intézem az ügyeim nagy részét nem tudnék meglenni nélküle.
2011. febr. 2. 16:38
 6/20 A kérdező kommentje:

Igen, azt tudom, hogy egyetemen nem árt, írtam is, hogy nem lenne valami jó nélküle :D Pedagógusi pálya alatt óvónőt értettem.

[ Hogy mi a "bajom" vele, azt most nem fejteném ki. Hosszú is, meg nem is tartozik ide. :) ]

2011. febr. 2. 16:44
 7/20 anonim ***** válasza:
61%
Nekem az év úgy kezdődött, hogy tönkrement a gépem, így internetem sem volt 10 napig. Azt hittem belebolondulok. Nem hiszem, hogy tudnék nélküle élni. Látok valamit a tévében, gondolok valamire, és szeretnék arról a dologról minél többet megtudni. Ha nincs internet akkor csak könyvtárban lenne erre lehetőségem, hogy utánanézzek dolgoknak. pl. ha konkrét kérdésem van valamivel kapcsolatban, akkor azt egy könyvben kellene megkeressem, úgy hogy lehet az egészet át kell nyálazzam mire azt az egyszerű választ megtalálom amit szerettem volna. Szóval időt spórolok meg vele, a kutatással is, azzal is, hogy nem kell elmenjek a könyvtárig, ami csak bizonyos ideig van nyitva, vagy esetleg egy egy napon szünetel is a nyitva tartás bizonyos rendezvények miatt. Vagy ha beteg vagyok akkor meg tudom nézni a rendelést, nem kell feleslegesen lázasan felmásznom a városba, majd vissza és újra fel, ekkora már a rendelésre, majd újra vissza. Vagy ha megbetegszik a házi kedvenc, akkor nem kell az összes állatorvost felhívni, hogy éppen most ki rendel, hanem csak pár másodperc alatt megnézem. Nekem még csak 3 éve kötötték be, de addig olyan rossz volt, hogy mindenki hülyének nézett, mert nem volt internetem. Azóta meg gondolom ez csak rosszabb lett.
2011. febr. 2. 16:56
 8/20 anonim ***** válasza:
55%
Hát röhögjetek ki de szerintem a mai világban nem lehet... Előbb mondanék le a TV ről!!
2011. febr. 2. 16:56
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt hogy 2 hétig nem volt, mert elromlott a gép, és mire az ünnepek alatt megjöttek az alkatrészek...

Az első pár nap volt szr, utána már lazán ment. :)

2011. febr. 2. 16:59
 10/20 A kérdező kommentje:

Hát nekem volt olyan, hogy 3 hónapig nem volt, de akkor pont nyári szünet volt...

Viszont azóta eszembe jutott, hogy akkor nem tudnék zenét letölteni... Szóval ennyit erről :D

2011. febr. 2. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!