Most ehhez mit lehet szólni? Viszketett a tenyerem ettől!
A szituáció: buszmegálló,pár tíz ember. Kiscsaj (nem néz ki többnek 14nél,kikenve mint egy bizonyoshivatású) előveszi a mobilját és max hangerőn bőgeti a nemi szervek és használatukról szóló "utasítást" és egyéb kedvességeket zene címszó alatt,de valójában az 5 éves tudatlan indiángyerek kántálásához nem hasonlítható a mű,amin csak ront a telefon minősége. a várakozók láthatóan idegesek,de nem szólnak neki.
Mit tennél?
Jártunk már így..Mindenki a kiscsajt bámulta (na itt is csaj volt) hátha veszi a lapot..Nem vette..Egy bácsi finoman szólt hogy lejjebb venné a hangerőt? Nem vette.Így a barátnőmmel közvetlen mellé álltunk,de úgy hogy én a bal a barátnőm a jobb oldalán.Majd elkezdtünk ordítva beszélgetni
-NA HALLOD! TUDOD MI TÖRTÉNT JÓZSIVAL?
- BOCSI?DE NEM HALLOM MERT NAGY A RICSAJ! MOND HANGOSABBAN!!
Na kábé így ordítoztunk egymással..A kiscsaj nem bírta és kikapcsolt zenét(vagy lehalkította..de a lényeg,hogy végre ne volt hangos..
Semmit... én ilyen birka vagyok :)
Egyrészt nem nekem kéne nevelnem, másrészt meg mi másért tenné, ha nem azért, hogy rá figyeljenek?
Ha szólok neki, akkor csak segítek, hogy elérje a célját... és ha visszaszól valami nagyon elmés megjegyzést ("te meg b. m." vagy ilyesmi), akkor még lesz is mit mesélnie a haveroknak.
Nekem ennyit nem ér meg az, hogy boldoggá tegyem a napját. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!