Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39+5hetes vagyok. Tegnap...

39+5hetes vagyok. Tegnap nagyon furán viszketett a tenyerem;ujjaim közt;a talpam. Megemlítsem ma NST után a dokinak?

Figyelt kérdés

Mert így még nem viszketett.Olyan helyeken pl ahol a 2 gyűrű összeér...És mosat látványosan nem is volt kiszáradva,sőt inkább főleg a bokám lábfejem mintha be is duzzadt volna.Gondra utalhat?Vagy csak már mindenben "elakadok"?

És csak az én Alibabám nem akar kibújni 1-2 nappal hamarabb(2.babaként)vagy másnak is kivárja az igazi tavaszias időt?

2010. máj. 22. 06:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Talán kezdesz vizesedni és azért viszket a bőröd, más magyarázatot sajna nem tudok. Én is holnapra vagyok kiírva 2. babámmal, az első 38+6 napra jött, de a picikém eddig jelét nem mutatta, hogy ki akarna bújni. Bízom benne, hogy az elkövetkezendő pár napban kibújik, mert a dokimnak szerdán műtik a térdét, addig jó lenne megszülni.

Mit mutatott a ctg? És mit mondott a doki?Írj majd, ha tudsz, hogy hogy vagy!

Könnyű szülést, és jó egészséget nektek!

2010. máj. 22. 11:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Biztosan minden rendben!!! De azért jobb lenne ha megnézetnéd magad szerintem. A viszketés és a "dagadás" akár bajra is utalhat. Nem ijesztgetni akarlak, nagyon ritka, de van olyan gond ami így a végén jön elő. nem részletezem, mert ritka mint a fehér holló, de nekem nem volt szerencsém és elhatároztam ha hasonló panaszokkal látok itt kismamákat azt mondom irány a doki. mértél vérnyomást azóta? sok sikert
2010. máj. 22. 12:04
 3/3 A kérdező kommentje:

NST eredmény :9

vérnyomás 100/60

de pillanat alatt lerázott az ügyeletes doki,még csak meg sem vizsgált,mondta majd holnap a kiírt napon így lehetőségem sem nyílt megkérdezni.

lényeg,hogy azóta elmúlt

2010. máj. 23. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!