Egy kis eligazításra lenne szükségem (? ) NYELVKETTÉVÁGÁS
Szeretném kettévágatni a nyelvem, de mivel kissé lemaradt (szóval egy kalap fos) ország vagyunk, nem sok cikket lehet találni ebben a témában (igen, egyet-kettőt olvastam, de nem valami sok az infó).
Van itt valaki, akinek ketté van vágva a nyelve, vagy az ismerősének, valakijének?
Az érdekelne, hogy tényleg csak lidokainnal csinálják, mert az nekem semmit sem ér, mint érzéstelenítő...?
Vannak piericngeim:
Cheeks
Nostril
Medusa
Septum
2 db nyelv
És volt a cicim közt is egy, de kiszakad, (meg volt az ajkam alatt, azt meg kivettem).
Az ajkam lidoakinnal lett csinálva, a septum jégsprével, a többi érzéstelenítő nélkül, csak fertőtlenítve lett és kész. Szóval nem hiszem, hogy a lidokain jó megoldás.
Van más módszer fájdalomcsillapításra?
Pontosan mennyi idő a gyógyulás? (1 hónap?)
Mikor már kettévágták, utána nem kell betenni valamit a "sebbe", hogy ne nőjön össze a két különálló húsrész?
A nyelv pc-im 2 hét alatt gyógyultak meg teljesen, ez idő alatt nem tudtam szilárd ételt enni (igen, elég nyomi vagyok), ez gonolom most is így lesz, nem?
Előre is köszönöm a NORMÁLIS, HASZNÁLHATÓ válaszokat!
Arra nem is gondoltatok, hogy pont azért tette fel a kérdést, mert csak ELIGAZÍTÁST szeretne? És persze ő is tudja, hogy maga a beavatkozást végő egyén is elfogja mondani ezeket neki, csak ezért nem akar még felmenni Pestre? (mivel nem kis pénz odarohangálni, ha az ember vidéki és csak érdeklődni akar egyelőre)
Nagyon valószínű, hogy a kérdező is tudja, hogy hogyan fognak nézni rá az idegenek emiatt, de gondolom le sem sz*rja, különben nem csinálná meg! :D
Istenem, ennyi hülyét egyrakáson... -,-"
Nekem is vannak piericngeim és tetoválásaim, melleted állok, én is gondolkodtam már a nyelvkettévágáson, de egyelőre még fontolgatom!
Az meg nem igaz, hogy nem tudsz utána beszélni, de ezt biztos te is tudod, abból a kevés leírásból, amit itt talál a magyar oldalokon az ember. Sőt, az ízeket is ugyanúgy fogod érezni! :)
Ha tudsz angolul, akkor nézz utána ott, jobban, mert rengeteg jó leírás van így róla, és én is ott találtam bővebb információkat.
Szóval hajrá!!! :D
Remélem azért még elolvasod a válaszokat, mert írtad, hogy nem fogod, de lehet, hogy valaki fog még redes használható válszt írni, ne add fel.
Minden jót!
"Szeretném kettévágatni a nyelvem, de mivel kissé lemaradt (szóval egy kalap fos) ország vagyunk, nem sok cikket lehet találni ebben a témában (igen, egyet-kettőt olvastam, de nem valami sok az infó). "
Igazad van! K*rvára le vagyunk maradva még egy nyelvet se lehet rendesen kettévágatni! Már tudom, hogy miért érzem lemaradottnak ezt az országot! Megyek is ki Amerikába, és kettévágatom az orromat is, hogy példát mutassak ennek a hülye lemaradott országnak!!!:D
Mi vagyunk a szürke egerek? Szerinted miért akarna valaki egyáltalán ilyet csinálni, ha nem azért, hogy kompenzálja a saját átlagosság-érzését? Én nem érzem magam szürke egérnek és nem is kell ilyen őrültségeket csinálnom ahhoz, hogy normálisnak érezzem magam. A tetkós válaszolónak meg ugyanez az üzenetem.
Bocs, hogy nem tudok hasznos választ adni, csak ilyen primitív szürke egér-séget, de egyvalamin azért gondolkozz el:
"de mivel kissé lemaradt (szóval egy kalap fos) ország vagyunk, nem sok cikket lehet találni ebben a témában (igen, egyet-kettőt olvastam, de nem valami sok az infó).
"
Ha te ilyen marha fejlett vagy, akkor miért nem tanulsz meg angolul, és olvasul külföldi cikkeket? Hm?
Egyszer olvastam egy könyvet, amiben a főszereplő csaj ilyen nyelvet akart.
Hosszú, hónapokig tartó folyamat volt, ami egy egyszerű nyelvpirszinggel indult, majd ahogy begyógyult, úgy rakott bele egyre nagyobb és nagyobb pirszinget, kábé mintha a fülét tágította volna. Amikor elég nagy lett a lyuk a nyelvében, az elvékonyodott húst kellett volna csak elvágni (megjegyzem a végül meggondolta magát). De veszélyes játék ez, mert rohadtul vérzik, simán el lehet vérezni, ha valami kontárra bízod magad.
Van persze, ahogy egyszerűen csak fognak egy szikét és átvágják a nyelved. Gyorsabb, de szerintem a tágítós módszer jobb lehet.
Szerintem keresd meg Zagyvai Gábort és őt kérdezd meg erről a témáról.
Az emailcíme: gabor@zagyvai.com
Hát barátom sajnos választ én sem tudok adni a kérdésedre de mivel nem most irtad ezt hanem már jó pár évvel ezelőtt,ezért szeretném ha te nyujtanál nekem segitőkezet ugyanebben a témában. Márpersze ha azóta sikerűlt kettévágatnod a nyelvedet ^^
A bal*asz kis gec*k meg élőbe ugyse mertek volna neked pofázni nyugtasson ez :DD
Irj ha van rám időd .)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!