Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy kis eligazításra lenne...

Egy kis eligazításra lenne szükségem (? ) NYELVKETTÉVÁGÁS

Figyelt kérdés

Szeretném kettévágatni a nyelvem, de mivel kissé lemaradt (szóval egy kalap fos) ország vagyunk, nem sok cikket lehet találni ebben a témában (igen, egyet-kettőt olvastam, de nem valami sok az infó).

Van itt valaki, akinek ketté van vágva a nyelve, vagy az ismerősének, valakijének?

Az érdekelne, hogy tényleg csak lidokainnal csinálják, mert az nekem semmit sem ér, mint érzéstelenítő...?

Vannak piericngeim:

Cheeks

Nostril

Medusa

Septum

2 db nyelv

És volt a cicim közt is egy, de kiszakad, (meg volt az ajkam alatt, azt meg kivettem).

Az ajkam lidoakinnal lett csinálva, a septum jégsprével, a többi érzéstelenítő nélkül, csak fertőtlenítve lett és kész. Szóval nem hiszem, hogy a lidokain jó megoldás.

Van más módszer fájdalomcsillapításra?

Pontosan mennyi idő a gyógyulás? (1 hónap?)

Mikor már kettévágták, utána nem kell betenni valamit a "sebbe", hogy ne nőjön össze a két különálló húsrész?

A nyelv pc-im 2 hét alatt gyógyultak meg teljesen, ez idő alatt nem tudtam szilárd ételt enni (igen, elég nyomi vagyok), ez gonolom most is így lesz, nem?

Előre is köszönöm a NORMÁLIS, HASZNÁLHATÓ válaszokat!

2011. febr. 2. 10:20
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Én vagyok a tahó, mert ti nem tudtok választ adni egy kérdésre és feleslegesen ide írogattok értelmetleg, ide nem illő hülyeségeket? Érdekes...

Nem csoda, hogy a hányinger kerülget az átlagemberektől...

Ti is csak tipikus szürkeegér nyomorékok vagytok, akik attól érzik jól magukat, ha másogat csesztetnek, ennyi a legtöbb örömötök az életben. Hát, legyen.

Nagyon köszönöm a tényleg hasznos válaszokat...

Ez volt az utolsó, hogy csak megnéztem volna a válaszaitokat, mert ennyi degradált barom között úgy sincs egy rendes ember sem, akinek ne lenne szövegértési problémája és válaszolni ia tudna.

Úgy, hogy nyugodtan írjatok még ide regényeket arról, emnnyire tahó és undorító vagyok, csak az időtöket pazaroljátok... Nincs kedvem továbbra is balf*szokra pazarolni az időt!

2011. febr. 2. 10:50
 12/28 anonim ***** válasza:
42%
A lényeg, hogy te egy különleges, nagyon eredeti és különleges ember leszel, mert kettévágod a nyelved. Hiszen a külsőségektől leszel különleges, ez így van. Egyébként fogod a húsvágó kést, kinyújtod a nyelved, 'oszt bevágod. Ennyi:) Ha vérzik, raj rá zsepit.
2011. febr. 2. 10:55
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt ott kellene megkérdezned, ahol csinálni fogják. Mert azért ez nem egy piercing, kicsit komolyabb beavatkozás, biztos, hogy megvan, mit kell vele csinálni utána. Amúgy nem hiszem, hogy másfajta érzéstelenítőt adnának, szóval ha ezt akarod, ki kell bírni. És talán a gyógyulási idő is hosszabb.

De amúgy ezt miért akarod? Nem félsz, hogy megbánod?

2011. febr. 2. 10:59
 14/28 anonim ***** válasza:
74%
Nemtom a választ, de a kérdezőnek teljesen igaza van.
2011. febr. 2. 11:01
 15/28 anonim ***** válasza:
17%
En meg eletemben nem hallottam ijet,h kette vagd a nyelved,meg nyomoritanad magadat,hsz utanna lehet h beszelni sem tudnal,erre nem gondoltal?????sejpitenel,meg minden,minek kell ijen butasagokat csinalni,hova fajul a vilag,gondolkozz el rajta,ha valaki meglat azt hiszi majd,h sziszego kigyo vagy,mert kette all majd a nyelved amikor beszelsz.Remelem el gondolkozol rajta.udv Bea
2011. febr. 2. 11:14
 16/28 anonim ***** válasza:
37%

.....pedig van ilyen

[link]

tudom, tudom gyönyörű :) .....szerintem is az :DDD

sztem elképesztően debil, undorító ötlet, de mindenki úgy b@ssza el az életét, ahogy szeretné.....ha meg már úgyis tele van lövetve, mint a karácsonyfa, és gondolom tele is varrata magát minden sz@rral, akkor az már tök mind1, h egyben van-e a nyelve xD

2011. febr. 2. 11:24
 17/28 anonim ***** válasza:
23%

Kedves kérdező, én ugyan ellene vagyok minden ilyen barbárságnak, de a te életed, te döntesz. Nyelv kettésvágásról ismerek egy könyvet, olvasd el te is!

Kanehara Hitomi: Pirszinget a kígyónak

2011. febr. 2. 11:26
 18/28 anonim ***** válasza:
40%

"Ti is csak tipikus szürkeegér nyomorékok vagytok"

Inkább vagyok szürkeegér, mint kígyónyelvű karácsonyfa :D

2011. febr. 2. 11:32
 19/28 anonim válasza:
84%
A nyelv egy elég érzékeny terület, valószínűleg jelentős vérveszteséggel kórházba kerülnél, ha magadnak megcsinálnád. Plasztikai sebész talán megoldja, illetve, aki bőr alá is implantol. Szerintem nem túl hasznos dolog, bár meglehetősen extrém, de valószínűleg beszédhibáid is lehetnek utána vagy teljesen újra kell egy két dolgot tanulni. A műtét maga nem nagy dolog, de kontár nem végezheti, így magadnak sem ajánlott. A menete pedig bizonnyal helyi érzéstelenítéssel megy!
2011. febr. 2. 11:38
 20/28 anonim ***** válasza:
82%
annyi logikád lehetne legalább, hogy kitaláld magadtól, hogy aki kettévágja, valószínűleg el fog majd igazítani, meg tanácsokkal ellátni...
2011. febr. 2. 11:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!