Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy csinos lány könnyebben...

Egy csinos lány könnyebben érvényesül mint egy csúnya de okosabb?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok? Hogyha mondjuk van egy nagyon csinos lány akinek jo a kisugárzása jól beszél és talpraesett , de mondjuk nem olyan értékes diplomája van mint annak aki csúnyább és ilyen visszahúzódó... egyáltalán nem talpraesett. Melyik tud könnyebben érvényesülni?
2011. jan. 30. 17:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ma 17:57 vagyok.

Hát akkor azt aki jobb. Minnél jobbak az alkalmazottak, anál több pénzt termelnek. :D

2011. jan. 30. 18:56
 12/14 yuda ***** válasza:
100%

Szerintem ne játsza el senki ,hogy nem tud erről, mintha tagadva megszünne a dolog

-mert a szebb embereknek nagyobb esélyük van kezdetben-persze más kérdés,hogy meg is kell tartania-de kezdetben egy szép arc sokat lendít.

2011. jan. 30. 19:19
 13/14 anonim ***** válasza:
a talpraesettebb, határozottabb tud érvényesülni, mindegy, hogy szép vagy csúnya.
2011. jan. 30. 20:44
 14/14 anonim ***** válasza:

páran írták a kövérséget. az teljesen más!

én csak az arc szépségére gondoltam. nyilván az olyan szélsőséges dolgot, mint sebhely, ragya nem szeretik, de ha ápolt valaki, nem számít, ha csúnyább az arca.

a kövérség viszont igenis nagyfokú hátrány, ez tény.

2011. jan. 30. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!