2011 az önkéntesség éve. Mit gondoltok erről?
Én több helyen is voltam már önkéntes,és jelenleg is minden héten járok egy gyerekkórházba kézműves foglalkozásokat tartani.Szeretem a gyerekeket, és jól érzem magam, szóval tudom ajánlani mindenkinek, akit ez a téma érdekel.Szerintem a magyarok is egyre fogékonyabbak lesznek a téma iránt, mint ahogy külföldön is egyre 'menőbb' az önkéntesség
20/L
^muszáj.
Amúgy engem nem érdekel. Ha érdekelne valamilyen önkéntes munka, akkor biztos mennék, de van ezen kívül ezer jobb dolgom is.
Én eddig szkeptikus voltam, de most elkezdtem erről írni egy tanulmányt egy pályázatra és elmerültem a témában. Talán mégse olyan lehetetlen.. csak arra gondoltam, munka mellett, amit az emberek java része minimálbérért végez, aztán otthoni teendők, se energia, se kedv se idő, se semmi nincs erre. Ha az embernek van ideje és ereje, inkább másodállást vállal, hogy megéljen.
Örülök, hogy ti nem így gondoljátok. :) Kíváncsian várom a többi választ!
Szia!
Én jó ötletnek találom az önkéntességet. Szerintem fantasztikus társaság összekovácsoló ereje van és az ilyen dologok mindig összehozzák az embereket. Kötelezővé semmiképp sem tenném, hiszen munka mellett nehezen kivitelezhető.
Ugyan még semmi ilyesmit nem csináltam de szándékomban áll.
OFF: Melyik kórházba mész?Hogy csináltad? Megkérdezted őket, hogy mehetnél-e vagy hívtak?
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!