Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 2011 az önkéntesség éve. Mit...

2011 az önkéntesség éve. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Vállalnátok önkéntes munkát? Ha igen, miért? Ha nem, miért nem? A magyar társadalom elég elég fejlett szociális érzékenységben ilyesmihez?
2011. jan. 27. 17:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Én több helyen is voltam már önkéntes,és jelenleg is minden héten járok egy gyerekkórházba kézműves foglalkozásokat tartani.Szeretem a gyerekeket, és jól érzem magam, szóval tudom ajánlani mindenkinek, akit ez a téma érdekel.Szerintem a magyarok is egyre fogékonyabbak lesznek a téma iránt, mint ahogy külföldön is egyre 'menőbb' az önkéntesség

20/L

2011. jan. 27. 17:39
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Én már régeben is válaltam idén is polgárőr vagyok igaz csak azért mert nincs munka és muszály csinálni valamit munka mellett biztos nem tudnám én sem beválalni
2011. jan. 27. 17:40
 3/18 anonim ***** válasza:
54%

^muszáj.

Amúgy engem nem érdekel. Ha érdekelne valamilyen önkéntes munka, akkor biztos mennék, de van ezen kívül ezer jobb dolgom is.

2011. jan. 27. 17:43
 4/18 A kérdező kommentje:

Én eddig szkeptikus voltam, de most elkezdtem erről írni egy tanulmányt egy pályázatra és elmerültem a témában. Talán mégse olyan lehetetlen.. csak arra gondoltam, munka mellett, amit az emberek java része minimálbérért végez, aztán otthoni teendők, se energia, se kedv se idő, se semmi nincs erre. Ha az embernek van ideje és ereje, inkább másodállást vállal, hogy megéljen.

Örülök, hogy ti nem így gondoljátok. :) Kíváncsian várom a többi választ!

2011. jan. 27. 17:59
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég bajom van az utóbbi időkben nem hogy még önkéntesnek is menjek...örülök ha most már megkapom vagy kifizetik a teljes összeget amit ledolgoztam...a legutóbbi 3 eset totál nem így volt. Nem fogok még ingyen is dolgozni...faszomba már hogy pénzt se tudok keresni mert folyton átbasznak, pedig nem illegális munkákat végeztem...
2011. jan. 27. 18:15
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Az iskolámban most toboroztak diákokat önkéntes munkára, nagyon sokan összegyűltünk. Munka mellett nehéz lehet ezt bevállalni, de nekünk nem jelent hatalmas lemondást.
2011. jan. 27. 19:33
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Lelkesen várom, írjatok még! :)
2011. jan. 27. 20:13
 8/18 Bretso ***** válasza:
Én gondolkozom, hogy önkéntes munkát vállaljak, olyasmi munkakörben, ami jól mutatna az önéletrajzomban. Egyébként nem vonz, de megvan a haszna.
2011. jan. 27. 20:38
 9/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Én jó ötletnek találom az önkéntességet. Szerintem fantasztikus társaság összekovácsoló ereje van és az ilyen dologok mindig összehozzák az embereket. Kötelezővé semmiképp sem tenném, hiszen munka mellett nehezen kivitelezhető.

Ugyan még semmi ilyesmit nem csináltam de szándékomban áll.

OFF: Melyik kórházba mész?Hogy csináltad? Megkérdezted őket, hogy mehetnél-e vagy hívtak?

L/19

2011. jan. 27. 23:43
 10/18 A kérdező kommentje:
Gondolom, ezt most az első válaszolótól kérded.
2011. jan. 28. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!