Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha van a közeledben multi-áruh...

Ha van a közeledben multi-áruház, viszont kisbolt is, akkor inkább melyikbe szoktál menni vásárolni és miért? Mit gondolsz az árukínálatról? Melyik bolt árukínálata tetszik jobban?

Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 21:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Hát jó, te nem eszel/iszol ilyeneket, én viszont igen, így nekem nem felelnek meg a lidl, aldi, stb alsókategóriás termékei.
2011. jan. 27. 18:29
 22/23 anonim ***** válasza:
Sparba, Tescoba járok hetente egyszer és egész hétre bevásárolok...a legtöbb számomra fontos dolgot feleannyi áron veszem meg, mint a kisboltokban...nem a minőséget nézem, csak az árat, mivel diákhitelből élek...sparos,tescos termékeket veszek(vaj,tej,üdítő...stb)...mivel azok nagyon olcsóak, a kisboltban pedig csak az átlagos márkák kaphatóak a megszokott áron
2011. jan. 27. 20:09
 23/23 anonim ***** válasza:

Bocsánat, hogy Lidl-s "vitába" beleszólok (bár engem is lepontoztak, csak mert néha oda is járok :) ), de azt nem teljesen értem, hogy ha valaki nem ismer egy boltot, csak egyszer volt ott, akkor honnan tudja, hogy milyenek a termékeik meg általában a kiszolgálás?

"Én még nem találkoztam olyan "noname" kajával, ami minőségi lett volna..." Akkor érdemes néhány gasztroblogot meglátogatni ott találni fogsz érdekességeket, tényleg! (Persze nem Lidl cuccokat :) )

"Naa. Ami igazi minőség az hamar ki tud törni a noname szerepből, és máris nem lesz noname. "

Nézz utána a "sajátmárkás" cuccok közgazdasági és marketinges értelmének. A Lidl és más hasonló elven működő áruházláncok (A Penny nem ilyen!) pont azért tud jó minőséget adni olcsón, mert nem veszi meg a márkanevet... Érdemes megnézni, hogy egy-egy termékeket hol és kik gyártanak, az többet számít mint a név.

Szóval ez a kitörés dolog teljesen ellentmondana az egész lényegének.

És egyébként amiből nincs megfelelő minőségű sajátmárkás termékük (pl Coca) azt ugyanúgy árulják.

Nnajó nem védem tovább őket, mert mint mondtam, inkább Corába járok én is, de tényleg minden lecseszés/ilyesmi nélkül, azért érdemes utánanézni valaminek, mielőtt ilyen egyértelmű véleményt alkotunk... a nyugat-németek azért nem teljesen hülyék és nem is nagyon szeretnek gagyit vásárolni.

2011. jan. 27. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!