Ha van a közeledben multi-áruház, viszont kisbolt is, akkor inkább melyikbe szoktál menni vásárolni és miért? Mit gondolsz az árukínálatról? Melyik bolt árukínálata tetszik jobban?
Kisboltba, egyrészt hamarabb végzek, másrészről a kisboltok általában vállalkozók,inkább őket támogatom.
Árukínálatot tekintve ami a mindennapokban szükséges azokat megkapom a kisboltban is, ha nagybevásárlásra készülök akkor is csak azt veszem meg a multiban, amit a kisboltban nem lehet kapni.
A közelemben levő kisboltba szinte soha nem megyek. Sokszor régen lejárt árút vettem náluk, a szalámik,kolbások büdösek voltak, és a legtöbbször még rosszul is adtak vissza.
Egy messzebbi maszekhoz járok több mindenért,nagyobb dolgokat az Aldi-ban veszek,nagyon ritkán a Tesco-ban.
Inkább megveszem a nagynál a kenyeremet is 2 hétre és lefagyasztom, mint a koszos, büdös, zsúfolt kisboltba menjek vásárolni. Utoljára egy éve voltam egy zacskó zselatinért, de majd kijött a belem. Az ajtó előtt ácsorgó piásoktól alig lehet bemenni, bagóznak, köpködnek, fúj!
Azóta pláne úgy intézem, hogy egy autóba üléssel 2 hétre bevásárolok, ami nincs otthon, az nincs, kész, de én a közeli kisboltba be nem teszem a lábam.
Miattam a kedves vállalkozó felfordulhat.
kisboltba, kivéve ha valami olyan dolog kell, ami ott nincs. de akkor meg inkább szakboltba. tecsó meg ilyen helyek zsúfoltak, én utálom a tömeget. meg kocs is van, a padlót tisztítják, de a polcok :S meg hamarabb is végzek.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!