Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha van a közeledben multi-áruh...

Ha van a közeledben multi-áruház, viszont kisbolt is, akkor inkább melyikbe szoktál menni vásárolni és miért? Mit gondolsz az árukínálatról? Melyik bolt árukínálata tetszik jobban?

Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 21:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hetente egyszer nagyobb bevásárlást multinál (lidl és kis tesco van mellettünk) hétközben, ha kell valami, akkor kisbolt, zöldségféle általában a piacról, a hús meg a már jól ismert hentestől.
2011. jan. 27. 08:28
 12/23 anonim ***** válasza:
79%

Attól függ. Teszem azt, nem akarok csak egy üveg vizet meg öt kiflit venni. akkor jó a kisbolt is, mégha drágább, mint mondjuk a Lidl.

Ha több dolgot akarok venni, nem csak vizet, meg kiflit, hanem zöldséget, husit, sört meg mittoménmit, akkor megyek a szupermarketbe. Főleg, mert ha több dolgot veszek, akkor kártyával fizetek, és azt a kisboltban nem is lehet.

(a két összevetett üzlet a kaposvári Lidl és az egykori Centrum Közért - ez már nincs meg)

2011. jan. 27. 09:37
 13/23 anonim ***** válasza:
58%

Nagy bevásárlás: Cora

"Átlag" bevásárlás: Lidl

Kisebb dolgok, reggeli kifli, stb: kisboltok

Valamint havonta párszor teszünk egy kört és megvesszük a "spéci" dolgokat a megfelelő boltokban (DM, Fressnapf, stb)

A kisboltok nem csak drágábbak és kisebb az árukészlet, de ráadásul ugyanúgy üzletláncok tagjai, tehát az a pénz sem a kiskereskedőkhöz jut. És ha nem is feltétlen lejárt tremékeket adnak, de azért a poros konzervek, tészták, stb mindig ott figyelnek a polcokon, ami nem túl kellemes.

Zöldséget természetesen zöldségestől veszek, húst meg a hentestől ha tehetem (az messzebb van).

2011. jan. 27. 14:22
 14/23 anonim ***** válasza:
Hogy tudtok Lidl-ben vásárolni? Egyszer tettem be oda a lábam, de borzalmas. Márkátlan noname szarok mindenütt, rossz kiszolgálás
2011. jan. 27. 14:28
 15/23 anonim ***** válasza:

kilométeres sorok, gagyi áru. Ugyanez igaz az Aldira, Pennyre, és társaira. Akkor már inkább az Auchan, kis bevásárlásra meg CBA.

Bocs, hogy két részben ment el.

2011. jan. 27. 14:29
 16/23 napietus ***** válasza:
egyetértek, utolsó :) aldi, lidl, tesco a gagyiság felsőfokai. nálunk van a közelben CBA Príma ha már, akkor oda megyek...
2011. jan. 27. 14:32
 17/23 anonim ***** válasza:

"Hogy tudtok Lidl-ben vásárolni? Egyszer tettem be oda a lábam, de borzalmas. Márkátlan noname szarok mindenütt, rossz kiszolgálás"

Tudod, némely ember nem a márkára, hanem a minőségre megy. A lidis és aldis termékek jók, mégha "noname"-ek is. A rossz kiszolgálás meg változó, van ahol bunkó az eladó, van, ahol emberbarát. Én már mindkettővel találkoztam.

2011. jan. 27. 14:44
 18/23 anonim ***** válasza:

Én még nem találkoztam olyan "noname" kajával, ami minőségi lett volna... Paraszt eladókkal meg főleg a nagyobb boltokban (cba, reál, stb) szoktam találkozni, az ilyen fiatalabb tanulni nem akaró pénztároslánykák személyében..

Kisboltokban általában semmi bajom az eladókkal, ott mindig rendesek.

2011. jan. 27. 14:49
 19/23 anonim ***** válasza:

"Tudod, némely ember nem a márkára, hanem a minőségre megy. A lidis és aldis termékek jók, mégha "noname"-ek is."

Naa. Ami igazi minőség az hamar ki tud törni a noname szerepből, és máris nem lesz noname. A Danone joghurt pl ezerszer jobb, mint egy nem is tudom milyen vizezett másik. Vagy a CocaCola is mennyivel minőségibb, mint az a százforintos amerikaikóla vagy mi. Véleményem szerint némely emberek egyáltalán nem márka vagy minőség szerint vásárolnak, hanem ár szerint. Sokan megveszik a gagyit, mert olcsó, pedig tudjuk, hogy olcsó húsnak híg a leve.

2011. jan. 27. 14:57
 20/23 anonim ***** válasza:

"A Danone joghurt pl ezerszer jobb, mint egy nem is tudom milyen vizezett másik. Vagy a CocaCola is mennyivel minőségibb, mint az a százforintos amerikaikóla vagy mi."

Én nem iszok se lidis kólát, se Cocát, se Pepsit, se másmilyet. A Lidl joghurtjai jók, mint ahogy finomak a teák, a sajtok, a gyümölcslevek, a péksütemények, a csokik, a felvágottak, sonkák, egyéb húsok, befőttek és még sorolhatnám.

2011. jan. 27. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!