Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért buknak a csajok az...

Miért buknak a csajok az olyan srácokra akiknek menő kocsijuk van?

Figyelt kérdés
A kérdés az lenne, hogy a csajok "biztonságra vágynak" és mégis más egy vagesz kocsiban ülni VAGY a férfinek a fontos hogy elhiggye hogy ő ettől mekkora faja srác és emiatt könnyebben szerzi be a csajt. Melyik a fontosabb?
2011. jan. 24. 21:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

1. Nem vagyok felháborodva

2. nem vagyok csalódott.

Én elfogadom, csak szeretném egy kicsit megérteni. Nekem egy nő = test + lélek. "Neked" a férfi = test + lélek + a körülmények. De Te legalább beismered.

Ki beszélt itt kopasz mercisről meg plázacicákról? Én normális emberekre gondolok.

2011. jan. 25. 09:45
 12/15 anonim ***** válasza:

09:07: nyilvan nem rolad szol a kerdes, hanem arrol a retegrol, aki draga kocsiban ul. Azert, mert kinez x modon, ami tetszetos, de tartalom nem biztos, hogy van mogotte, igy mindket fel kompenzal. A fiu is meg a lany is a kulsosegekkel. Szerintem a kerdezo hibaja, hogy ezzel foglalkozik, mert rossz retegbol keres lanyt, igy meg elkerulhetetlen a csalodas. Ha meg felkinaljak a lehetoseget, akkor hulye lenne a rossz kocsit valasztani. Nem parvalasztasrol van szo, csak a kocsirol.

Lehet, hogy neked a bicikli meg a motor jon be, de ha ott elnel, ahol en, a boltig nem jutnal el. Szoval van ok arra, hogy kell kocsi.

2011. jan. 25. 17:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Miért te hol élsz?
2011. jan. 25. 17:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Gyerekek, aki csak a kocsira hajt, az úgyse ír ide, hogy beismerje, és tudom jól, hogy vannak olyan nők, és felszínesnek tartom őket nő létemre. Nekem a kocsi egy funkcionális eszköz, ami jó, ha valaki beteg, és nem kell a mentőre várni, jó, ha sok cuccot vásárolok, mert nem kell végigcipelnem a BKV-n, jó, ha leugrunk a 400km-re élő nagyszüleimhez, mert nem a vonaton kell cipelni azt a sok cuccot, amivel megrakodnak (házi csirke, idényzöldségek, idénygyümölcsök, házi savanyú káposzta...), jó, ha távolra kell utazni, mert nincs csatlakozás, amit esetleg egy tömegközlekedési eszköz lekéshet probléma esetén, és akár több órát kell várni a következő járatra. De minden más esetben, amikor nem kell orvoshoz rohanni, vagy nincs nagy csomag, vagy épp annyi, amennyit egy ember elbír, a tömegközlekedés is tökéletesen elegendő. Soha nem aszerint választottam társat, hogy milyen járgánya volt, és a jövőben se ez lesz a szempont. Az autó arra való, hogy kisegítsen, ha szükséges, és nem pedig villogni (vagy reggelente egyedül ülni benne a dugóban, miközben talán épp nem lenne rá szükség, akadályozva a BKV-t is, és nézni a kocsiból, hogy mások a megállóban fagyoskodva, félpercenként az órára és az utca végére pillantva, idegeskedve, hogy elkésnek iskolából, munkából, várják a buszt, ami már több, mint 10 perce késik...).

A legtöbb menő autósról azt gondolom első ránézésre, hogy még a WC-re is azzal jár, csak hogy villoghasson vele, és az ilyenek sekélyesek. Aki mégse ilyen, azon látszik is, a tartásán, a nézésén, a viselkedésén.

2011. jan. 25. 21:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem lattam a valaszodat elobb kerdezo. Bocsanat. Na, az a helyzet, hogy feltettel egy kerdest es nem ertem, hogy miert nem tudod elfogadni a valaszt. Nem azert kerdeztel, hogy oszinte valaszt kapj?

En egy szoval sem mondtam, hogy NEKEM ferfi=test, lelek es korulmenyek. Csak arra valaszoltam, amit kerdeztel - azokrol a lanyokrol, arrol a retegrol, akitol te azt varod, hogy a te kocsidba, biciklidre stb. uljon a masike helyett es nem latod, hogy igazabol azzal van a baj, hogy rossz (=szamodra nem megfelelo) lanyoknal probalkozol. Tok mindegy, hogy plazacica vagy sem, arra probaltal utalni, hogy egy atlagon feluli kinezetu (csinos) no miert a jo kocsis pasit valasztja. Mert megteheti. Ahogy a jo kocsis pasi is megteheti, hogy jo megjelenesu noje legyen, hisz mindkettonek a kulso korul forog az elete.

2011. jan. 26. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!