Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt? Nekem...

Miért csinálja ezt? Nekem miért kell ezt lenyelnem?

Figyelt kérdés

van egy osztálytársam, aki úgy röviden leírva:

fiú, ateista, bisex

ez a három legfontosabb jellemzője. na már most, én jóban voltam vele eleinte, de egyre jobban szándékosan van ellenem. pl.: ő már szexelt 14 évesen, amit persze részben megértek, részben meg nagyon el ítélem. ez az egyik szempont amikor folyamatosan barátaim között aláz meg és hoz égő helyzetbe, csak mert én nem feküdtem le senkivel, és NEM IS SZÁNDÉKSZOM egészen addig, míg nem házasodom.

már jópárszor összevesztem (nevezzük a fiút X-nek) X-el, de mindig valahogy úgy kértem tőle bocsánatot privátban, mintha nekem kellett volna, mindezt csak azért tettem, hogy jóba legyünk, de továbbra is összeveszünk meg minden.

aztán szülinapján volt olyan, hogy az osztálynak volt egy ilyen színházi programja, amire persze nem volt kötelező elmenni, és pár nappal előtte kijelentette, hogy mi most vele fogunk elmenni vízipipázni meg berúgni meg mittudomén, és aki elmegy a színházba azzal többet nem foglalkozik akármennyire szerette azelőtt. nohát végül ez nemtom hogyan alakult, de azelőtti napon tanítás nélküli munkanap volt és erre egy másik gyerek szervezett egy bulit ahova jópár embert meghívott és hát én el is mentem volna, de aztán X kitalálta hogy ő is szervez bulit és aki nem jön el akkor az nyalja ki a pingvinek seggét...

igazából én erről nemtudok hogyan végződött aztán mert én egyikre sem mentem el, mert anyám nem engedett.

jó kibékültünk megint minden, és tegnap X kitett magáról facebookra egy olyan képet magáról ahogyan meztelenül dörgölőzik az amerikai zászlóba. azthittem elkap a hányinger, de viccen kívül, mert a gyereket úgy kell elképzelni, hogy szőrös mint egy gorilla, de semmi izma nincsen és írtó visszataszító. ezt többen is megállapították, rajtam kívül. nohát ez folyton megjelent a kezdőlapomon és igen idegesített és írtam egy bejegyzést hogy "hogyan tudnám eltüntetni X képét a kezdőlapomról? csak mert zaklató hatással van a belső szerveimre és akárhányszor kinyomom mindig visszaugrik"

hát erre kommetelt X hogy nagyon sajnál engem, mondom énis magam és kb így viccelődve oltogattuk egymást és a végén odaírtam hogy "najó befejeztem, nem piszkállak hiszen te sem piszkálsz sosem, legalábbis remélem :)" ezt persze megint ironizáltam hogy béke legyen, erre egy olyan kommentet írt:

"hát sajnállak h ÉN legalább úgy nézek ki mint egy pasi :D"

erre már tényleg nagyon felidegesedtem és elkapott a hányinger, egy ember attól fog úgy kinézni mint egy pasi, hogy olyan szőrös a keze meg mindene mint egy gorilla? és hogy alig van rajta izom és csont és bőr ?

najó nem eez a lényeeg, az alényeg hogy ismét megbántott, nem tudom miért, semmi oka nem volt rá. több embert is kibeszél a háta mögött és azt állítja hogy felvállalná az emberek előtt is mondom aha akkor miért nem mondod el nekik? erre ő: "mert nem, és ne szóljá bele"

és legjobb barátomat is megbántotta akivel életében csak egyszer találkozott és minden ok nélkül.

ja azt még nemmondtam, hogy én római katolikus vallással "rendelkezem" és jópár osztálytársam is vallásos.

pár héttel ezelőtt aztmondta történelem tanárnak, hogy behoz egy DVD filmet ami vallásokról szól és összehasonlítja őket, és beszél róluk. na tegnap behozta ezt a filmet, és roppant felháborító volt, ugyanis semmi köze nem volt ahhoz hogy a vallásokról beszéljen, arról szólt az egész film, hogy elmagyarázza hogy aki vallásos az hülye. tehát így kb erről szólt. felháborító rajzfilmmel az elején telerakva hazugságokkal. hogy "Isten leírta két kőtáblára azt ami neki nem tetszik és az emberek közül, akik ezek közül egyet is megszeg azt örökké pokolra küldi Isten, de Ő azért szeret"

Felháborító volt. Ilyet nem szabadott volna vetíteni, de a történelem tanár is nagyon bennevolt, mert ahogy ezt látta egyből le kellett volna állítania, de nézte tovább, oké. ez kb az osztály felét akik vallásosak nagyon felháborított.

aztmondják körülöttem hogy "szarjam le" de engem nem tud nemérdekelni mert egyszerűen annyira megbántott és még ő várja el tőlem hogy bocsánatot kérjek tőle, mert hogy ő nem követett el semmit amiért bocsánatot kéne kérnie.

mélyen tisztelem aki mindezt elolvasta és válaszol a kérdésemre, mert már aztsem tudom hogyan nyugtatózzam be magam annyira dühös vagyok és stresszes, valahol muszály volt levezetni. köszönöm.

16/F

ja és én teljesen hetero vagyok (nemtom lényeges-e), persze ő bisex. egyszer volt, hogy aztmondtam rá, hogy b*zi. ennyi volt az összes "fájdalom" amit én okoztam neki, biztos vagyok benne, hogy ezért az ember nem bánt meg egy másik embert ennyire.

2011. jan. 22. 22:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Te bántottad meg őt először a fészbukos kiírásoddal. Nem kellett volna kiírni, így lejárattad tulajdonképpen. Elintézhetted volna annyival, hogy rákattintasz az elrejtésre vagy csak szimplán nem nézegeted a főoldalt. Biztos, hogy rosszul esett neki, még ha te csak poénból írtad is ki. Ő gyerekes, nem fogta fel viccként, de ezen nem kell csodálkoznod, mindenki másképp reagál dolgokra. Kicsit el van magától szállva, nagymenőnek hiszi magát, meg vagánynak ezzel az életmódjával, de hidd el, hogy a lelke mélyén kisebbségi komplexusa van esetleg, amiért nem olyan jó pasi. Most nem a biszex dologra gondolok, én is az vagyok, csak lány, de ez az egész..teljesen más az értékrendetek, nem hiszem, hogy kéne foglalkoznotok egymással. Ő ateista, te hívő..ő szexel, te nem, ő a vagány nemtörődöm srác, te az erkölcsös..nem jó ez így. Neked vannak konkrét elveid, amiket nem adsz fel csak úgy, neki nincsenek. Ez a barátság nem működik, nem fogjátok megérteni egymást.
2011. jan. 22. 23:14
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.
2011. jan. 22. 23:49
 3/3 anonim ***** válasza:
En egy dolgot nem ertek az egeszben...ha ez az X ilyen es ennyire messze all az o felfogasa a tiedtol, akkor miert keregetsz tole bocsanatot, miert "futsz" utana? Miert nem tudod mellozni? Tapasztalatbol mondom, hogy hosszabb tavon jot tesz...lehet, hogy 5-10 ev mulva egy osztalytalalkozon nagyon jot tudtok majd beszelgetni. Minek ez a napi veszekedes? Massal is lehet baratkozni. Ha majd hianyzol, megkeres. En is voltam igy, mint te egy osztalytarsammal (marmint hogy baratok voltunk es o megbantott, es en kerestem meg tobbszor). Mai napig banom, hogy a draga idomet ra vesztegettem. Ajanlom neked, hogy szakadj le errol a fazonrol es keress mas baratokat. Nem o az egyetlen ember, akivel beszelgetni lehet. Meglepett irasod vegen, hogy fiu vagy. Ehhez kepest olyan sertodekeny vagy, mint egy kislany...gondolj mar bele...ez az eleted legnagyobb problemaja? Hogy ki biszex meg homokos meg mit mondtal, mit mondott ez az ember? Tanulj es szorakozz ahelyett, hogy pazarolod ilyenre az idodet.
2011. jan. 23. 03:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!