Miért kéne az öcsém piszokságait lenyelnem?
Figyelt kérdés
Az utóbbi évben nagyon megváltozott, apám pénzeli, engem lányaként lenéz, öcsém sokszor megsértett az elmúlt évben, sokszor bántott meg, és egyszer se jött oda, hogy sajnálja, nem akarta. Sokszor volt durva, szorította el a csuklómat úgy, hogy feldagadt... stb... és nekem semmi kedvem elmenni a ballagására és megjátszani magam. Anyukám erre közölte, hogy: "dehát ő fiú"... És akkor mi van? Rám még akkor is rám erőltették, hogy kérjek bocsánatot, ha nekem volt igazam bárkivel szemben, öcsém mitől különb attól, hogy fiú?2009. ápr. 28. 09:56
1/10 anonim válasza:
Ha most nem állsz a sarkadra, akkor többet sosem fogsz tudni. Én is úgy vélekedem, ahogy te, attól hogy testvérem, neki sem nézek el többet, mint másnak. Attól hogy ő a testvéred és fiú, tehet egy szívességet.
2/10 anonim válasza:
szia^^
jesszusom nálam is köbö ilyen helyzet van... =\
az a tippem hogy mond meg a szüleidnek hogy: "és akkor mivan ha fiú? ha fiú akkor vele kéne ilyen szemeten bánni nem velem,mivel én érző lány vagyok nem mint egyesek" nálam ez vált be,remélem nálad is fog^^
Nekomi
3/10 A kérdező kommentje:
Természetesen egyből visszakérdeztem, hogy és akkor mi van, ha ő fiú, erre az volt a válasz, hogy: "veszekedni akarsz?"
2009. ápr. 28. 10:15
4/10 anonim válasza:
a 2.válaszoló vagyok
huh hát... én nem rég veszekedtem az anyámmal (tulképp még most is folyik csak nincs itt)
majd mond neki azt hogy: anya,én tudod hogy szeretlek és nem akarom hogy csak xy-t szeressétek
majd ha még találok tippeket szólok,remélem rendbe jöttök =)
5/10 anonim válasza:
Szia,
az, hogy fiú, még nem jogosítja fel arra, hogy fájdalmat okozzon neked. Vagy te attól, hogy lány vagy, megkarmolhatod az arcát?
6/10 anonim válasza:
De amúgy hány évesek vagytok? Mert az, hogy az öcsi szorítja a csuklódat az elég gyerekes dolog. Remélem gyerek még, és majd kinövi.
7/10 A kérdező kommentje:
14:25 - Öcsém idén érettségizik. Nincs tisztában a fizikai erejével, és ez a csuklószorítás olyan volt, hogy feldagadt a csuklóm, egy hajszálér elpattant (belilult), és hetekig fájt, nem bírtam rendesen mozgatni.
2009. ápr. 28. 18:11
8/10 anonim válasza:
Én a helyedben már mocskosul tökönrúgtam volna. És ha 18 évesen van képe pofázni meg panaszkodni akkor csak egy hisztis kölök, nem több.
9/10 anonim válasza:
legyél elvonón,ugyértem legyél anyu/öcsi elvonón és ne szólj hozzájuk,majd felidegesíti őket ez,és azután be sem áll a szájuk,próbáld ki,nálam is bevált
10/10 A kérdező kommentje:
Anyu mindig belátja, hogy téved, és bocsánatot kér, most is, öcsém nem. Régen még ment neki, de újabban nem, egy év alatt változott nagyon sokat, és nem tudom, miért. Van egy barátnője, több, mint egy éve már, a lánynak is van egy öccse, ők nincsenek jóban, de mi öcsémmel példaértékű jó testvéri kapcsolatban voltunk, büszke voltam rá, és most meg nem értem, mi történt, nem vétettem ellene se meg a barátnő ellen se. :-( És rosszul esik, hogy bánt aztán még bocsánatot se kér, aztán jópofizik. És a barátnője is megbántott nagyon, és ő se... És én azóta valahogy úgy vagyok velük, hogy elvagyok, de tartom a 3 lépés távolságot. Valahol elveszett az a testvéri kapocs, ami nagyon erős volt. És persze minden rajtam csattan.
2009. máj. 1. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!