Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy nem sikerült lenyelnem rendesen a tabit. Gond lehet akkor most?
Figyelt kérdés
Tegnap kis dobozos kólával vettem be a fogamzásgátló tablettámat és hirtelen ugy tünt mintha belecsusszant volna a dobozba de utána mikor nyelten éreztem hogy megy le.kiittam egyből az egész üveggel szoval ha bele is esett volna igy bevettem biztosan nem? Veletek volt már ilyen ? Milyen gondok merülhetnek fel?2011. aug. 15. 07:10
1/2 anonim válasza:
Szerintem semmilyen gondok. Ha érezted, hogy lenyelted a tablettát akkor mi baj lehetne? pláne hogy utána kiittad az egész üveg kólát.
2/2 N-kog válasza:
Ez esetben a legokosabb azt feltételezni, hogy nem nyelted le. Olvasd el a használati útmutatót, vagy kérdezd meg az orvost, hogy mi a protokoll ilyenkor. Ha jól gondolom, pár hétig óvszert kell használnotok a pároddal a biztonság kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!