Most akkor én különb vagyok a többi cigánytól?
Szerintem meg idióta.
De majd elmúlik. Vagy te.
Sajnos pont az ilyenek miatt vannak ilyen problémák. Ha nem lenne tele az ország ilyen felfuvalkodott "én különb vagyok másoknál" fajtákkal, nem is lenne itt gond...
Há ki vagy te? A Super manus??? Nekem tök úgy jött most ez le, mintha valami meggyötört képregény hős lennél! :D :D :D
Méghogy kiírtani a gonoszt??? Jó nevettem!!
Kezdheted a nagy hatalmaknál :D
A kérdésedre válaszolva, szerintem elmerozzant vagy!!!
Bűnözés mindig lesz, hja nem lenne egy cigány sem, akkor is lenne, betörés, gyilkosság, vagy nemi erőszak!!
Ezért nem rasszistának kell lenni, mert a rasszistákból is van nagyon sok undorittó ember aki utolsóbb a legutolsó cigánynál barátom!
Nem vagy jobb náluk, mert ugyanazt csinálod, mint ők: agresszióval és balhéval oldasz meg mindent. Nem néhány jócselekedet teszi jóvá az embert, hanem a gondolkodásmód. ÉS abban nem nagyon különbözöl tőlük. Főleg, mert nem azzal fog megváltozni a cigányság, ha agyba-főbe vered őket, hanem ha példát mutatsz. A gyűlölet sosem oldja fel a gyűlöletet, ez tapasztalat.
Nem baj, ha másokat megvédesz tőlük, ezt minden normális ember megtenné/megtehetné. Csak közben épp azzal rontod el, hogy valami Robin Hood-nak képzelve magad, átesel a ló túloldalára.
Inkább buta vagy, ha segíteni szeretnél rajtuk azzal, hogy példát mutatsz akkor azt ne erőszakkal tedd, mert azt semmit nem old meg. Kicsit másabb volt a helyzet Dél- Afrikában, Mandéla véres forradalmat is kirobbanthatott volna, de ehelyett belátta, hogy ezt békében is meg lehet tenni, hogy a másik belássa, hogy semmiben nem különböznek egymástól a borszínűkön kívül. Ehhez sokkal nagyobb bátorság és erő kell, mint megverni őket.
Ha beszélgetsz velük, hogy másképpen is lehet élni, és elfogadják amit mondasz akkor leszel különb, és példaértékű. (a verés, a harc, egy ösztön, a faj fent maradásért, a gondolkodás tesz emberré)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!