Most akkor én különb vagyok a többi cigánytól?
Egyáltalán nem vagy különb.
Egyrészt, mert agresszióval nem oldasz meg semmit.
Másrészt, mert egyik ember sem jobb, vagy rosszabb a másiknál.
Harmadrészt a kérdésed erősen rasszista, és uszító jellegű.
A leírásod alapján súlyos gondjaid vannak, keress egy jó pszichológust.
Nem vagy különb, sőt.
Te is írtad, gonosz vagy. Mi az, hogy "kiirtani a gonoszt"????????
Ha különb lennél, akkor megtanulnád a másikban az EMBERT látni, nem pedig verőalanyt. Pont ugyanazt csinálod, mint a cigányok lecsúszott része. Csak még a tetejébe különbnek is képzeled magad. Na pont ennyivel vagy ROSSZABB náluk.
Te sem vagy különb a deákné vásznánál, egy fokkal sem, sőt, enyhe személyiségzavarban is szenvedhetsz, ha már így rákérdeztél, mások ezért különbnek tartanak-e?
Én is félvér vagyok, igaz nőben, sose utáltam a fajtámat, de nem is szerettem őket különösebben, nekem a magyarokkal sokkal több gondom volt mindigis, illetve jelenleg is, de ez hosszú történet.
Van egy kedvenc mottóm, tökéletesen rád illik:
A PRIMITÍV embernek az első és az utolsó eszköze az erőszak.
Ezt jól vésd az agyadba.
Mellesleg szerintem jó nagyot kamuzol, ha azt állítod, hogy te cigányokat versz, ugyanmár, pajtikám.Már halott lennél, ha ez igaz lenne, mert az echte sokkal összetartóbb, mint a te fél-fajtád.Na, látod ez is tipikus magyar mentalitás, ez rögtön ragad, úgy látszik, az aljára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!