Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most akkor én különb vagyok a...

Most akkor én különb vagyok a többi cigánytól?

Figyelt kérdés
Sajnos.az a helyzet hogy félig roma származású vagyok.bár nem látszik rajtam.kisebb koromban történt egy nagy fordulat.amely megmutatta nekem az utat,gyűlölöm a fajtámat,megvetem őket.és elég sok bajom volt már velük.szerencsére mindig én győztem.szóval ha az utcán meglátom a cigányokat azonnal elönt a düh,és az agresszió.de más normális embereknél ez nem így van.mert félreismernek,sokan kedvesnek tartanak.pedig igazából én gonosz vagyok,aki próbálja megváltani a városomat,azzal hogy cigányokat verek,ártatlan embereket segítem ki a bajból.szóval csak annyi,hogy én különb vagyok náluk?nem próbálom az istent játszani.de hiszem hogy így legalább megváltozhat legalább Magyarország,azzal hogy ha másokat inspirálok talán nekik is sikerül azon az úton járni,amin én vagyok.és kiirtani a gonoszt.igaz,énis félben az vagyok.ezért a büntetésemet elnyerem.
2011. jan. 22. 18:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
64%

Egyáltalán nem vagy különb.

Egyrészt, mert agresszióval nem oldasz meg semmit.

Másrészt, mert egyik ember sem jobb, vagy rosszabb a másiknál.

Harmadrészt a kérdésed erősen rasszista, és uszító jellegű.

A leírásod alapján súlyos gondjaid vannak, keress egy jó pszichológust.

2011. jan. 22. 18:59
 2/18 anonim ***** válasza:
45%
reálisan látod ,hogy nagy problémák vannak a cigányokkal,ez már önmagában jó pont,mert a nagyrészük ezt nem látja be......Különb vagy,a rendes cigányokkal nem nagyon van baja a magyarok többségének.Tarthatod magad magyarnak is ,hisz félig az vagy,és nem látszik a külsődön a cigányvér.
2011. jan. 22. 19:02
 3/18 anonim ***** válasza:
52%

Nem vagy különb, sőt.

Te is írtad, gonosz vagy. Mi az, hogy "kiirtani a gonoszt"????????

Ha különb lennél, akkor megtanulnád a másikban az EMBERT látni, nem pedig verőalanyt. Pont ugyanazt csinálod, mint a cigányok lecsúszott része. Csak még a tetejébe különbnek is képzeled magad. Na pont ennyivel vagy ROSSZABB náluk.

2011. jan. 22. 19:13
 4/18 A kérdező kommentje:
köszönöm második válaszoló.másrészt szerintem meg akinek már voltak bajai a cigányokkal,szerintem azok is gyűlölik őket,szóval az ilyen dolgok kiválthatják a rasszizmust.
2011. jan. 22. 19:14
 5/18 anonim ***** válasza:
55%
Rosszul gondolod. Kötöttek már belém cigányok, mégse "gyűlölöm" mindet. Akik belém kötöttek, azoknak nem sok jót kívánnék, de ettől még ismerek olyat is, akivel semmi bajom.
2011. jan. 22. 19:16
 6/18 A kérdező kommentje:
roszabb vagyok náluk??volt már hogy éjszaka kellős közepén akadályoztam meg egy nő megerőszakolását,rosszabb vagyok náluk?talán.de az még nem jelenti azt.hogy az embereken nem kell segíteni.mert én már tudom hogy létezik Cigánybűnözés.és szerintem ezzel mindenki tisztában van.
2011. jan. 22. 19:16
 7/18 A kérdező kommentje:
hát én XIII. kerületben szoktam járkálni,figyelgetni az ottani romákat.és én tapasztalatból mondom.ott nincsen normális,olyan aki ne kötekedne,ordibálna.
2011. jan. 22. 19:17
 8/18 A kérdező kommentje:
és nem úgy látom a cigányokat mint verő alany,hanem mint egy vetélytársat.
2011. jan. 22. 19:18
 9/18 A kérdező kommentje:
szóval lehet hogy rosszabb vagyok,na és?én legalább próbálkozok,nem pedig ülök egész nap a sz*ros gép előtt és net huszárkodni.
2011. jan. 22. 19:20
 10/18 anonim ***** válasza:
18%

Te sem vagy különb a deákné vásznánál, egy fokkal sem, sőt, enyhe személyiségzavarban is szenvedhetsz, ha már így rákérdeztél, mások ezért különbnek tartanak-e?

Én is félvér vagyok, igaz nőben, sose utáltam a fajtámat, de nem is szerettem őket különösebben, nekem a magyarokkal sokkal több gondom volt mindigis, illetve jelenleg is, de ez hosszú történet.

Van egy kedvenc mottóm, tökéletesen rád illik:

A PRIMITÍV embernek az első és az utolsó eszköze az erőszak.

Ezt jól vésd az agyadba.

Mellesleg szerintem jó nagyot kamuzol, ha azt állítod, hogy te cigányokat versz, ugyanmár, pajtikám.Már halott lennél, ha ez igaz lenne, mert az echte sokkal összetartóbb, mint a te fél-fajtád.Na, látod ez is tipikus magyar mentalitás, ez rögtön ragad, úgy látszik, az aljára...

2011. jan. 22. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!