Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Érhet azért megkülönböztetés...

Érhet azért megkülönböztetés külföldön, mert magyar vagyok?

Figyelt kérdés

A jövőmet mindenképp külföldön képzelem el, nem szeretek ebben az országban élni. Elborzaszt, hogy két fajta ember van, a gazdag és a szegény, a középosztály eltűnőben van..

Sokat olvastam a neten és az jött le, hogy nem igazán szeretnek minket külföldön, mert a magyar egy 'lopós' nép..

Csak abban értek egyet, hogy a magyarok mentalitása érdekes (értsd, átgázolnak mindenkin, hogy nekik jobb legyen --> tapasztalat).

Él/dolgozik valaki külföldön, ha igen mik a tapasztalatai? Mit lehet tenni, hogy ha a nemzetisége miatt szólják meg az embert?

2011. jan. 16. 21:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Amugy amig Nemetben eltem, nagyon konnyu volt tartani a rokonokkal a kapcsolatot. Havonta jottek. Innen ez nem megoldhato. Meg kell gondolni, hogy mit akarsz es hogyan akarsz elni, mert itt pl. az emberek csaladon belul is nagyon magukra vannak utalva a nagy tavolsagok miatt. Valoszinu, hogyha lesz csaladod, messze fognak dolgozni, neked kell mindent intezned...nalunk legalabbis igy van. Vezetes, sajat kocsi nelkul itt felnott ember nem tud elni. Nemetorszagot nem szerettem, de egy szempontbol visszasirom...a biztonsag. Na az az, ami itt a legtobb helyen meg a legjobb kornyekeken sincs meg.
2011. jan. 18. 18:51
 12/16 A kérdező kommentje:
Ezt a biztonság szempontot kifejtenéd bővebben?
2011. jan. 18. 22:04
 13/16 anonim ***** válasza:
A bunozest ossze sem lehet hasonlitani...bizonyos allamokban fegyver nelkul nem erdemes, nem szabad elni. Ezt ertettem a biztonsag alatt. Ilyen szempontbol teljesen mas, mert azert Magyarorszagon meg nem kell attol tartanod, hogy radlonek egy etteremben...na itt ez elegge mindennapos dolog, tudnek meselni.
2011. jan. 19. 03:04
 14/16 A kérdező kommentje:
Jézusom :O Veled azért nem történtek ilyen dolgok, ugye?
2011. jan. 19. 17:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Errol nem szeretnek irni, bocs.
2011. jan. 19. 22:43
 16/16 A kérdező kommentje:

Itt vagyok, csak nem voltam gépközelben pár napig.

Megértem, rendben.

Azt megkérdezhetem, hogy mit dolgozol? Mert most kellene eldöntenem milyen egyetemre/fősulira megyek, de fogalmam sincs, minden túltelített. :S

2011. jan. 25. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!