Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a gyakori...

Miért van az, hogy a gyakori kérdéseken feltett kérdések 80%-a helyesírási hibás?

Figyelt kérdés
Tehát nincs vessző, nincsenek írásjelek, értelmezhetetlen a kérdés, leírják a muszáj szót ly-al, az "e" kérdőszót kötőjel nélkül, de olvastam miatt helyett miadtat is.
2011. jan. 16. 09:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sokszor emiatt értelmetlenek a kérdések, én szomorú vagyok, hogy ennyire nem tudnak helyesen írni, ez is baj, de az már még inkább, hogy a gép sokszor javítana, felhívja a figyelmet, hogy helytelen, de az sem érdekli, veri az entert, menjen...

Én elolvasom, mielőtt elküldöm...

2011. jan. 16. 11:09
 12/16 anonim ***** válasza:
74%
Több okból: eleve rossz a helyesírása a beírónak, vagy/és kapkod, siet. Nekem ezutóbbi miatt szokott sok hiba bent maradni. Arra azért ügyelek, hogy érthető legyen, de egy ilyen oldalon nem feltétlenül szükséges a totálprecíz helyesírás. Persze vannak önjelölt próféták, akik szerint ezzel MEG KELL EGYMÁST TISZTELNI ecetetrá ecetet-rá :) Szerintem az igazi egymás tisztelete az oltogatásmentes és jóindulatú beírásokban sokkal inkább megvan, mint egy akadémiailag tökéletes fikázódásban.
2011. jan. 16. 11:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem, hogy hogy lehet kifogás az, hogy valaki siet. Persze, más az, ha elgépelsz valamit, felcserélsz két betűt, vagy bármi, ami egyértelműen elgépelés. De azért, mert sietek, még nem írok j helyett ly-t. Ennyi erővel alma helyett körtét is írhatok, mert bocs, siettem, és véletlen rossz szót írtam le. Meg mi az, hogy sietett? Nincs ideje azt a három mondatot leírni értelmesen, ha utána még órákon keresztül reagál a válaszokra?

És hát igen, elég sokan vannak, akik szimplán csak nem tudnak helyesen írni - bár aláhúzza szépen pirossal, tehát még ezt sem teljesen értem.

De attól én egyenesen falnak megyek, és bocsánat, ha ezzel megbántok valakit, mikor valaki arra hivatkozik, hogy ez csak a gyakorikérdések, itt nem számít, hogy hogy írunk. Ezt nem is kommentálom, mert igazából nem is tudok erre mit mondani.

2011. jan. 16. 11:39
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, hogy hova lehet sietni egy kérdés vagy válasz kiírása közben. Azt meg tényleg imádom, amikor valaki leír egy teljesen értelmetlen, és helyesírási hibákkal teletömött kérdést, a végére odabiggyeszti, hogy bocs, siettem, utána pedig három kommenten keresztül javítgatja, és próbálja magyarul megfogalmazni. Erre még van ideje, vagy mi?
2011. jan. 16. 11:51
 15/16 Utasinformátor ***** válasza:
100%
Én az egyre jobban terjedő msn-szlengnek tudom be ezt. Már buszon is hallottam így beszélni tiniket. Már azon se lepődnék meg, ha smile-okat mutatnának fel papíron élőben is. Továbbá a kevés olvasás, a silány oktatás lehet az oka.
2011. jan. 18. 13:06
 16/16 Isram válasza:
0%

Mert ki nem sz@rja le?

Talán nem érted meg miatta?

Talán akadályoz a válaszadásban?

2012. máj. 6. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!