Szombat éjjel leszúrtak 3 fiatal lányt. Szülők ezek után meritek engedni a gyermekeiteket bulizni?
Noise night life.. én és a barátom elakartunk menni,de még jó, hogy nem mentünk.
Viszont nagyon sok barátom ott van, és itt sírok tehetetlenül, hogy mi van velük.
bemásolom:
Három fiatal lány vesztette életét szombat éjjel a fővárosi Nyugati tér egyik szórakozóhelyén, a West Balkánban. Az MTI szemtanúkra hivatkozva azt közölte: tömegverekedés tört ki, majd megkéseltek több lányt, a pánikban pedig többeket eltapostak, sok a sérült....
Na, hát engem épp ezért nem érdekel különösebben, mert amíg nem tudunk biztos információkat addig felesleges elájulni, hogy úristen, úristen...
A cigányokkal nekem is van problémám, de azt nem tudom, honnan indult ki megint a cigányozás. Nem biztos, hogy cigányok voltak az elkövetők!
Én majd szerintem megnézem valamikor a híradót, szerintem ma este (vasárnap) is benne lesz, és addigra már kicsit utánajárnak.
áttekintettem minden létező hírforrást (szemtanúkat is) és meg kell hogy mondjam, nagyon valószínű a késelés
túl sok minden utal rá
Hiába a média közlés, azért a szemtanúnak jobban hiszek!
Jellemző, rögtön a cigányozás... Nem volt késelés, pánik tört ki!!! West Balkán egyébként sem romák által kedvelt hely.
Részletek (már amennyit tudni lehet): [link]
"A sajtóügyeletes közölte, kizárható, hogy késelés vagy verekedés okozta volna a három lány halálát."
Ennek melyik része nem egyértelmű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!