Mi a véleményetek a kicsit eltérő öltözködésű emberekről?
Szerintem is tök jó az, ha valaki fel meri vállalni önmagát a tömeggel szemben.
Az emok vagy gothok mind egyedik akarnak lenni, aztán marhára nem lesznek egyedik, mert egyikük az emok csapatáhpoz, másik a gothokhoz verődik.
Amúgy egyszer láttam egy csajt (biztos divatos volt maga szerint...), olyan extrém fajta. Pink-rózsaszín-fekete-piros színekben pompázott, a pólója, szoknyája, harisnyája, mind szakadt volt (direkt szakadt), lyukacsos, stb. A haja is többszínű.
Ment a Déliben a metróhoz, mögötte öreg mami, én a közelükben várakoztam.
Mami meglátja az idegen csajt, aszongya:
Paradicsommadár!
És csak néz száját tátva, fejét csóválva.. Mondjuk igaza volt. :))
Kérdező. Szeretném kikérni a saját nevemben, és az összes többi goth nevében is: a goth nem egy öltözködési stílus. Ez egy szubkultúra, életfelfogás és egyben életstílus is. Nagyon sokan közülünk úgy néznek ki mint az átlagos emberek, és korántsem öltöznek úgy, hogy leríjon róluk, hogy gothok. Akikről te beszélsz azok divatozó, stíluskereső, unatkozó, pózer tinik, és elég sértő, hogy összemosod őket velünk.
Másrészt a kérdésedről az a véleményem, hogy ilyen emberek nem léteznek. Mindenki tartozik valamilyen irányzathoz, ami közel áll az ízléséhez, nincs olyan, hogy egyedi. Maximum te nem ismered az adott irányzatot, de ettől még ugyanúgy bekategorziálható, mint az általad említett irányzatok. Egyébként a véleményem annyi a divatot nem követő emberekről - így kicsit tisztább a megfogalmazás - hogy ők - na meg köztük én is - nem süllyednek le a közízlés és a tucatság mocskáig, ami dicséretes dolog a szememben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!