Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért alakult ki a zsidógyűlölet?

Miért alakult ki a zsidógyűlölet?

Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 16:40
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Hazaáruló mi?Most jót mulattam.Ahhoz haza is kéne nem csak egy tehetetlen birkákkal telezsúfolt kis ország,melynek népe olyan hülye,hogy bármit le lehet nyomni a torkán eltűri,legfeljebb a zsidókra mutogat és utálkozik.
2011. szept. 24. 19:55
 42/44 anonim válasza:

Valahol olvastam , hogy egyetlen faj él ezen a Földön, aki a saját fajtársaival elkövetett kegyetlenségek listáját vezeti. Az EMBER.

Ők is emberek, mi is azok vagyunk. Származás ide oda. Lehetek én zsidó, ha úgy nevelnek. Lehetek én cigány dolgos ember, ha olyanok a körülmények.

Sajnos inkább észrevesszük a rosszat, mint a jót. Ez egy erős emberi tulajdonság. Mint mikor a pohár félig üres ugye?

Ismer szerintem mindenki szorgalmas tisztességes zsidót, cigányt, románt.

Csak a többséget vesszük.

Elgondolkodott már valaki azon, hogy a magyarokra mit mondhatnak külföldön?

Szerintem úgy tekintenek ránk már ausztriában is, hogy a kelet...

Az osztrákoknak mi olyanok vagyunk, mint nekünk a románok:S Ez a szomorú igazság.

Itt szid mindenki mindenkit, holott, minket is ugyan úgy leszólnak :S

2012. ápr. 13. 13:21
 43/44 anonim ***** válasza:
Általában semmilyen gyűlölet nem alakul ki véletlen, vagy ok nélkül. Az eddigi ismeretanyagom alapján én úgy gondolom, hogy a kérdésben szereplő népcsoport azzal váltja ki az ellenérzéseket a többi emberből, hogy ők mindenki mást gyűlölnek, aki nem közülük való, gazdasági és hatalmi szinten egymást segítik, mindenki mást kirekesztenek a befolyásból, mindezt ügyesen, nem egyértelműen észrevehető módon, aztán uzsorakölcsönöket adnak és rabszolgává teszik az átlagembereket. Nézzük csak meg ezt a svájcifrankhitel mumus témát. A legjobb példa. Vagy az országra erővel rátukmált ájemef hiteleket. Mind mögött a Sorosék, a Rockefellerek és társaik vannak. Ez nem gyűlölködés vagy köpködés a részemről, hanem ezek tények.
2012. ápr. 22. 09:24
 44/44 anonim válasza:
Hogy miért alakult ki azt nem tudom...de viszont ilyen és ehez hasonlü cikket sokat találtam ( és nem csak a szentkoronaradio.com-on) [link]
2012. jún. 28. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!