Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért alakult ki a zsidógyűlölet?

Miért alakult ki a zsidógyűlölet?

Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 16:40
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
36%

mert f*sszopó köcsögök a cigányokkal együttt!

mindet ki kéne irtani!

De nem ők a hibásak,hanem Hitler! Mert nem küldött minden egyes zsidót Auswitzba!

2010. ápr. 9. 16:09
 32/44 bumbi02 ***** válasza:
27%

Kedves Utolsó!

Most megsértődnél hogyha azt írnám rád hogy szép példája vagy az elvakult divatrasszistáknak? Akik azt se tudják hogy kit miért kell szidni, csak azt h kell?

2010. ápr. 9. 16:33
 33/44 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

Na jó,bocsi,ez durva volt kicsit,nem mindegyik zsidó olyan rossz,csak idegességembe irtam ilyet... :S :S

2010. ápr. 10. 13:03
 34/44 anonim ***** válasza:
0%

de minden magyar olyan rossz..

ezt a legnagyobb nyugalomban írom

hülye nép, megérdemli a sorsát

2010. ápr. 10. 22:50
 35/44 anonim ***** válasza:
0%
Mert az emberek irigyek.A magyarok még náluk is jobban :))
2010. aug. 12. 08:01
 36/44 anonim válasza:
97%

bumbi02 válasza:

végre vki jól megfogalmazta a lényeget... 97%uk rendes, és a maradék 3% pedig mindenhol előfordul... ez igy van... nálunk magyaroknál is lehetne mutatni olyanokat akiket szidhatnánk ezért azért... többnyire mint a elgtöbb nemzetiség, és vallás közti ellentétet, ezt is a politikusok, kurucinfo és hasonló dolgok szitják...

érdekes hogy több helyen is vitázom ilyen témában... és senki sem tudott mondani egy példát amit ő át élt hogy ő ezért utálja a zsidókat.. leirnak vmit a neten elhiszik és onnantól utálják őket..

Csak egy is hozzáfűznivaló. Nekem számomra hiteles rokonok és emberek meséltek a zsidók hálátlanságáról. Bújtatták őket a nácik elől, de azok nem az, hogy hálásak nem voltak hanem átverték őket.... Ha meg a fenti írás szerint gondolkozunk, akkor nem volt Nagy Sándor hódítása, nem volt vándorló Magyar nép, nincs olyan égitest hogy Hold, sőt nem volt 2.világháború sem. Életünkben úgy ítélünk meg dolgokat, hogy a saját és mások, számunkra megbízható emberekre alapozunk. Amikor elmész az iskolába, és történelmet tanulsz, azért tanulod mert elmondják neked és te megbízol bennük. A tanár se tapasztalta az ókort, hanem hallotta olvasta, neki tanították.

Az előítéletek hasznos dolgok. Ha a pingvin meglát egy embert, akkor nem fog félni mert nem látott még olyat, nem járnak gyakran arra. De ha viszont orvvadászok jönnek és lelőnek párat. Aztán újra jönnek pár hónapon át rendszeresen mészárolni, akkor mi lesz?

Ha te odamész akkor a pingvinek menekülni fognak. A csúnya és gonosz előítéletes pingvinek lesznek. Mert ahogy meglátnak egy embert, azonnal félnek és menekülnek. Ha megyek az utcán és szemben jön velem 5cigány fiú, akkor félni fogok. És nem azért mert rasszista vagyok, hanem mert tudom a saját tapasztalataim és mások tapasztalataiból, hogy a cigányok hajlamosak kirabolni engem. És ezért az ő nemzetisége a felelős. Ha én átmegyek Bécsbe és ott nem tetszek nekik mert magyar vagyok, és ez azért ven mert a magyarokból csak annyit látnak h lopni járnak át, akkor én a saját nemzetemre vagyok mérges, nem rájuk. Nem logikus? De ha találkozom egy becsületes cigánnyal akkor azt egy külön emberként ítélem meg. Nekem több cigány ismerősöm van, nagyon becsületes emberek, de viszont azt el kell ismerni h jelenleg nagyrészt a "putris cigányok" vannak többségben akik nem képesek közösségben élni.

Sajnos ez van a zsidósággal is. Nem azzal van a gond aki becsületesen szerzi a pénzét, meg dolgos eszes pl. Einstein(nagyon tisztelem őt!). Az a baj, hogy a becsületlen pénzes emberek nagy része zsidó. Azzal keresik a kenyerüket, hogy másokat eladósodásba kényszerítenek.

A kérdés, hogy miért utálják őket. Azért, mert nagy részük sajnos bizniszt csinál abból amiből csak lehet(pl. holokauszt ipar)...

2011. jan. 4. 22:12
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Neked van igazad!
2011. jan. 6. 15:21
 38/44 anonim ***** válasza:
88%

köcsög zsidók!

aki utána olvas rájön, h a holokausztot is ők csinálták

2011. márc. 31. 18:21
 39/44 bumbi02 ***** válasza:
27%
jah megölték magunkat.. ez kb olyan hogy trianont meg a magyar csinálták... felbujtottuk a többi országot hogy vigyéétek a földünket, és most igy gonosz módon "áldozatnak" tarthatjuk magunkat.. de kbszott sok hasznunk lett belőle..
2011. márc. 31. 19:57
 40/44 anonim válasza:
62%

hát igen a zsidónál nincs rosszabb emberfaj

Aki meg itt szidja a magyarokat az meg egy szar haza áruló

Amig zsidók lesznek a világon nem lesz jó élet max nekik

2011. szept. 23. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!