Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért alakult ki a zsidógyűlölet?

Miért alakult ki a zsidógyűlölet?

Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 16:40
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
39%
Kedves kerdezo ,en csak annyit fuznek hozza ,hogy olvasd el a Talmudot es akkor azutan szeretnem ha velemenyt mondanal es egyaltalan ,feltenned ezt a kerdest . Azokat a reszeket olvasd csak amiket a zsido kell tegyen a nem zsidokkal.Nem vagyok zsidogyulolo ,csak realista es nagyon meglepodtem amikor olvastam a Talmudot.
2009. márc. 6. 11:18
 12/44 anonim ***** válasza:
40%
Nem zsidokkal===GOJ.. tehat a GOJ-okkal.kivancsi vagyok neked tetszeni fog??
2009. márc. 6. 11:20
 13/44 anonim válasza:
66%

Én se vagyok kifejezett gyűlölő, de sajnos ez a helyzet, amit sokan irtak is válaszukban.1: A zsidóknak van egy cseppnyit se szimpatikus hitviláguk, miszerint ők az úristen kiválasztott népe, a többi ember pedig gyakorlatilag

állatként funkcionál.(az ő szemükben) Például irva vagyon, hogy ha egy nemzsidó lop egy zsidótól, annak 10xesen kell visszafizetni ezt. Ha zsidó lop akkor viszont vissza se kell hogy adja. ez csak 1 példa.

Mondván hogy ők a sirály nép és ez nekik yár.

Ezzel nem is lenne gond, ha viszont megtermelnék maguknak. De nem ezt teszik. Idegen országokban teszik ezt, miközben élvezik más országok termelte kenyerét.

Mindenkint kirekesztenek, ugyanakkor sirnak hogy gyülölik öket.

A 2.: A szocializmus, kommunizmus, és a fasizmus is zsidó találmány!!!! Igen ha nem hiszed járj utána.marx,lenin söt hitler is zsidó volt. És még azt akarják hogy mi érezzük rosszul magunkat. Mindent a nemzsidókra háritanak.

Ők persze mindenben ártatlanok...

Na ennyit tudtam hirtelen leirni. remélem segitett

2009. máj. 7. 10:47
 14/44 anonim ***** válasza:

első válaszolónak

eltiltották őket a "normális" munkáktól, ezért kereskedelemmel, adószedéssel foglalkoztak, az adószedőket pedig senki nem szereti. Meg azért is, mert mások a szokásaik.

szerintem itt az eltiltották őket-en van a hangsúly, de mindegy

2009. máj. 11. 01:21
 15/44 anonim ***** válasza:
0%

10:47 te igazi vadbarom vagy-hitler zsido???jo vicc.

gondolom te a "modern kori"-ra gondolsz.irigyseg.

az emberek tobbsege azt hiszi,h ok lopjak a penzt,pedig a legtobb megdolgozott erte,az eszevel.azt meg nyilvan elfelejtik mennyi munkahelyet teremtenek.

2009. okt. 18. 11:29
 16/44 bumbi02 ***** válasza:
20%
mai világban föleg fiataloknál a zsidozás divat... rá mondja az egyik a másikra h hülye zsido, aztán még azt se tudja mi az h zsidó... fentebb irtátok hogy azért nems zeretik öket, mert a vallása elutasit másokat akik nem zsidok...kereszténység.. megöljük a muszlimokat keresztényhadjáratok formájában.. mert NEM keresztények... sztem ez sulyosabb mint h a nem zsidonak 10xes büntetést kell fizetni egy bünnél... a kereszténység egy nyiltabb vallás mint a zsidó.. a zsidó vallás csak maga a zsidó népé nem pedig bárkié aki felakarja venni... ezért zárt...és sztem meg hülyeség ez a zsidógyülölet és zsidószidás ami ma megy... vmi munka árán szerzik meg a pénzüket.. és ha ök ehhez értenek tegyék ezt...
2009. okt. 28. 22:11
 17/44 anonim válasza:
100%

A kérdező kommentje:

És milyen jogon írod ezt? Ők is emberek mint mi! És nem olyanok mint a cigányok hogy lopkodnak összevissza... Nem ártottak nekünk mégis utálják őket. De miért?

:D nem ártanak? Többet ártanak mint a cigányok, jézusom! Politikusok, állami vezetők minden nagyobb beosztás, szerinted miért nem működik az ország, hova tűnik anyukád, apukád befizetett adója? Nem szívódik fel, zsebre vágják! Nézz sok házon kivült! :D

2009. okt. 30. 03:02
 18/44 anonim ***** válasza:
ezért: [link]
2009. nov. 2. 17:08
 19/44 bumbi02 ***** válasza:
0%
kb 99%ig biztos vagyok benne hogy ezt a verset vmi jobboldali irta azért hogy aztán lehessen még 1 okkal szidni a zsidokat:)
2009. nov. 2. 17:23
 20/44 anonim válasza:
100%

Van pár tippem a kérdésedre.

Az egyiket úgy hívják Kun Béla, másikat Rákosi Mátyás mind a ketten zsidók voltak, jaa és még az ávo és az ávh is tele volt zsidókkal.

2009. nov. 11. 21:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!