Miért alakult ki a zsidógyűlölet?
Én se vagyok kifejezett gyűlölő, de sajnos ez a helyzet, amit sokan irtak is válaszukban.1: A zsidóknak van egy cseppnyit se szimpatikus hitviláguk, miszerint ők az úristen kiválasztott népe, a többi ember pedig gyakorlatilag
állatként funkcionál.(az ő szemükben) Például irva vagyon, hogy ha egy nemzsidó lop egy zsidótól, annak 10xesen kell visszafizetni ezt. Ha zsidó lop akkor viszont vissza se kell hogy adja. ez csak 1 példa.
Mondván hogy ők a sirály nép és ez nekik yár.
Ezzel nem is lenne gond, ha viszont megtermelnék maguknak. De nem ezt teszik. Idegen országokban teszik ezt, miközben élvezik más országok termelte kenyerét.
Mindenkint kirekesztenek, ugyanakkor sirnak hogy gyülölik öket.
A 2.: A szocializmus, kommunizmus, és a fasizmus is zsidó találmány!!!! Igen ha nem hiszed járj utána.marx,lenin söt hitler is zsidó volt. És még azt akarják hogy mi érezzük rosszul magunkat. Mindent a nemzsidókra háritanak.
Ők persze mindenben ártatlanok...
Na ennyit tudtam hirtelen leirni. remélem segitett
első válaszolónak
eltiltották őket a "normális" munkáktól, ezért kereskedelemmel, adószedéssel foglalkoztak, az adószedőket pedig senki nem szereti. Meg azért is, mert mások a szokásaik.
szerintem itt az eltiltották őket-en van a hangsúly, de mindegy
10:47 te igazi vadbarom vagy-hitler zsido???jo vicc.
gondolom te a "modern kori"-ra gondolsz.irigyseg.
az emberek tobbsege azt hiszi,h ok lopjak a penzt,pedig a legtobb megdolgozott erte,az eszevel.azt meg nyilvan elfelejtik mennyi munkahelyet teremtenek.
A kérdező kommentje:
És milyen jogon írod ezt? Ők is emberek mint mi! És nem olyanok mint a cigányok hogy lopkodnak összevissza... Nem ártottak nekünk mégis utálják őket. De miért?
:D nem ártanak? Többet ártanak mint a cigányok, jézusom! Politikusok, állami vezetők minden nagyobb beosztás, szerinted miért nem működik az ország, hova tűnik anyukád, apukád befizetett adója? Nem szívódik fel, zsebre vágják! Nézz sok házon kivült! :D
Van pár tippem a kérdésedre.
Az egyiket úgy hívják Kun Béla, másikat Rákosi Mátyás mind a ketten zsidók voltak, jaa és még az ávo és az ávh is tele volt zsidókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!