Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Állástalan vagyok, nem is...

Állástalan vagyok, nem is akarok dolgozni, de ha rendben tartom az udvaromat, akkor kapok segélyt?

Figyelt kérdés

Ujsághír:

Ugyancsak változik a segélyezés rendszere. 2011-től dolgozni vagy tanulni kell azért, hogy valaki továbbra is segélyben részesülhessen. Az állástalanok elesnek minden fillértől akkor, ha nem mondanak igent a felajánlott munkára, vagy ha nem tartanak rendet és tisztaságot udvarukon.

2011. jan. 14. 18:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%
Kamu a kérdés,és nyilvánvalóan provokáció is!
2011. jan. 16. 18:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem csak egyszerűen irónia.
2011. jan. 16. 20:27
 13/14 anonim ***** válasza:
90%

Milyen hír ez már?

Ez csak ijesztgetés azoknak akik nem dolgoznak, de igazából nem változik semmi.

Mert eddig ha munkát adtak a segélyesnek el kelett vállalni

a csoró emberek el is vállalták csak aztán jöttek az orvosi igazolással hogy nem alkalmasak a munkára.

2011. jan. 18. 13:07
 14/14 anonim ***** válasza:

A kérdező csak kérdezett!

Tanuljatok már meg olvasni!

Ez egy újságcikk.De aki ezt mondta egy újságnak annak szivem szerint csak azt tanácsolnám,hogy éljen amiből akar,nem pedig más pénzén élsősködjön.Mi az,h nem akar melózni?

Nekem tele a tudatom,hogy napi tucat email után nincs tavaly feb.-óta melóm mert pályakezdő nem kell a kutyának se.

19/n

2011. jan. 18. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!