Állástalan vagyok, nem is akarok dolgozni, de ha rendben tartom az udvaromat, akkor kapok segélyt?
Ujsághír:
Ugyancsak változik a segélyezés rendszere. 2011-től dolgozni vagy tanulni kell azért, hogy valaki továbbra is segélyben részesülhessen. Az állástalanok elesnek minden fillértől akkor, ha nem mondanak igent a felajánlott munkára, vagy ha nem tartanak rendet és tisztaságot udvarukon.
Igen, mert akkor bizony a jó édes anyád fizesse neked a segélyt (meg az internetet, bmeg...), de ne az állam. Mondanám, hogy a mi adóinkból, de az a gáz, hogy már az IMF-hitelek java része arra megy el, hogy a hozzád hasonló férgeket eltartsák.
Ébredj már fel, bazz! Az ilyen hozzáállású emberek miatt zúg lefelé az ország gazdasága... azért emelnek adót, mert te lusta vagy a s*ggedet felemelni a fotelből a pénzért...
én átvilágítanám a szolgáltatókkal kötött szerződéseket, ha bárkinél internet lenne, aki 3-4 hónapnál hosszabb ideje kap segélyt, azonnal elvenném tőle legalább egy évig, talán akkor átértékeli a helyzetét.
Bocs, de undorodom ettől a fajta élősködő mentalitástól. És most nem faji hovatartozásra gondoltam, mert fehérek között is éppúgy van ilyen...
Tisztelt eddigi válaszolók!
Szives engedelmetekkel, még várok néhány tárgyszerű hozzászólót, majd utána "kiborítom a bolit"
A 19:06 igen csak nekem rontott, én sem lennék különb.
19:30 Már finomabban kezeli a helyzetet és pedzi a kérdés lényegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!