Szoktál itt kötekedni, illetve veled kötekedtek itt már?
Kötekedni nem szoktam, de poént nem hagyok lecsapatlanul, szerencsére általában értik.
Volt már, hogy belém kötöttek, a "kismama szektorban" ez többször előfordult. Gyaníthatóan ugyanaz az 1-2 emberke lehet. Aki azt gondolja, most jól megmondja a frankót, és neki, csakis neki lehet igaza.
Én is tűnődtem már ezen, miért pont ott vannak ilyen esetek.
Néhányszor a politikánál tapasztaltam ilyet, de a kétes hírű pálmát egyértelműen a gyereknevelés viszi.
Kötekedni nem szoktam... viszont ha valaki nagyon hülye, akkor hajlamos vagyok átváltani kissé szarkasztikus stílusba, ami nem feltétlenül szép dolog.
De ilyen se sokszor esett meg, csak egyszer-kétszer. Mivel tudományos meg hasonló témakörben én tényleg figyelek, hogy csak akkor válaszoljak, ha szakmámba vág és/vagy 100% biztos vagyok benne (vagy ha nem, akkor leírom, hogy egyéni vélemény)...
ezért kissé túlzottan :) érzékeny vagyok arra, ha jön valaki, akinek láthatóan gőze nincs a témáról, de azt hiszi okos, és beleköt a feleletembe, aminek én mondjuk direkt még utána is néztem előtte, hogy jól emlékszem-e.. neki meg rémlik alami általánosból(rosszul) és lehülyéz... :)
Ilyenkor kijön belőlem a kissé irónikus és szarkasztikus énem... és rávilágítok, hogy ha igaza lenne, az milyen következményekkel járna...
tudom-tudom ez nem szép dolog.... de amúgy kedves vagyok tényleg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!